Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebna rada

Test ciazowy - kreska pojawila sie i zniknela

Polecane posty

Gość potrzebna rada

Nie wiem co mam o tym myslec. Wczoraj zrobilam test ciazowy i od razu pojawila sie kreska w okienku wykrywajacym ciaze. Byla bardzo wyrazna i gruba po czym zniknela i teraz widac doslownie cien jak sie bardzo przypatrze. Co myslec o takim tescie?

Gość chcieć to móc..
A który to dzień cyklu? Koniecznie zrób drugi test, masz jakieś objawy???

Gość Nawet jak nie teraz
Po prostu powtórzyć bo był wadliwy.

Gość hahaha pewnie w tym momencie
poroniłaś :)

Gość potrzebna rada
no wlasnie mam troche objawow: odrzucilo mnie od papierosow, mam mdlosci, bole piersi. Za jakies 5 dni powinnam dostac okres. Myslalam zeby z drugim testem poczekac ze 3 dni. Sama juz nie wiem. Moim zdaniem to dziwne gdy kreska najpierw sie pojawia a pozniej znika :/

Gość Nawet jak nie teraz
5 dni przed @ na pewno nie pokazała by ci się mocna kreska ciążowa.To na pewno wadliwy test a z następnym poczekaj do terminu @

Gość potrzebna rada
z pierwszym dzieckiem mialam test pozytywny tydzien przed terminem okresu. Wczoraj zrobilam test bo mnie zaniepokoily te objawy.

Gość żółtaczka
No cóż, niezdecydowany ten Twój organizm...:)

Gość potrzebna rada
noo :D musze poczekac kilka dni i zobaczymy.. moze okres przyjdzie ;)

Gość ja86sia
czemu niby nie pojawiła by się przed @? przecież nie wiemy, w którym tygodniu ciąży miałaby być, a niektóre testy wykrywają po 6-7 dniach od zapłodnienia i nie trzeba patrzeć na @ :) ja myślę, że ciąża ale zrobiłabym i tak drugi test :)

Gość zjadlam_zupe
podbijam!!! Kobietki miałam dziś rano podobną sytuację. Używałam testu strumieniowego, jestem w 25 dc. Warunki do zajścia były odpowiednie. Na test zdecydowałam się po pojacieniu się bólu piersi, ale nie takim, jak się naczytałam - bolą mnie piersi pod sutkami, jakby wewnątrz piersi. Nie mogłam dziś spać przez to. Do tego bóle podbrzusza i zawroty głowy. Jeszcze kilka innych objawów. Moje pytanie jest następujące: czy któraś z Was miała podobny wynik testu, a następny wyszedł pozytywny lub negatywny? Ja wiem, że marudzę, ale do jutra rana jeszcze tyle godzin... Skupić się nie mogę. Proszę o jakiś odzew.

Gość gość
witam ja mam podobny problem po prostu nie wiem co myśleć na ten temat . robiłam test ciążowy w okienku C jest kreseczka natomiast w okienku T jest cień kreseczki jak myślicie zrobić drugi test czy to brak ciąży proszę o pomoc

Gość gość
ja miałam jaśniutką kreskę a teraz mam 1,5 roczną córę :)

Gość gość
czyli mam czekać na efekt rośnięcia brzuszka ???