Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassskkkk

Oferuje dom tymczasowy dla psa

Polecane posty

Gość kassskkkk

Witam Jestem z Warszawy, jeśli ktoś z was znalazł psa i nie ma czasu się nim zająć, chętnie go przygarne i bede szukała mu włascicieli. Pewnie większość się zastanowi dlaczego jestem taka chętna do tego, już tłumaczę. Zastanawiam się nad wzięciem pieska na zawsze, natomiast chciałabym zobaczyć czy bede sie sprawdzać. Na pewno psa obdarze miłościa. I jeśli nawet sie okaze ze nie chce miec psa na stałe to zrobię dobry uczynek i uchronie chociaż jednego czworonoga przed schroniskiem. Pozdrawiam

a pies to nei rzecz,tak jak kazde inne zwierze nią nie ejst,na tymczas to pozyc komus kase a nie bierz psa bo widze ze nie masz doswiadczenia wcale jak nalezy sie do tego zabrac

to piękny gest :) mam nadzieje ,zę starczy Ci i siły i wytrwałośći :) Cżęsto są to zwierzęta po przejściach i dalekie od ideału , ale ufam ,zę o tym wiesz :)

jedyna rada jaką ci dam - nie przywiązuj sie, nie humanizuj uczuć zwierzęcia , bo przy rozstaniu serce pęka .

To bardzo fajny pomysł, popieram. Będziesz miała możliwość się sprawdzić i wykazać w opiece nad psem. Gdyby każdy tak robił, zanim kupił/wziął zwierzaka, to może schroniska nie byłyby takie przepełnione.

Gość podoba mi się mój wzrost--jest
desperatki!!!!!!! nie dawajcie autorce żadnego psa--ona będzie się nad nim pastwił albo wykroi z niego narządy albo zmieli i sprzeda w swoim barze. wy sie pozbedziecie psa,a autorka zgotuje mu piekło. to sie nazywa przerzucenie odpowiedzilaności na kogos innego:O :Obyle tylko miec kłopot z głowy. czy wy myslicie wogóle? włączcie myslenie!!!! teraz ludzie to zwyrodnialcy. morduja i dręczą WŁASNE DZIECI a co dopiero psy. bezmózgi:O :O z was.