Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaikakakkakakak

jak urządzacie dzieciom ich 1 urodziny?

Polecane posty

Gość kozaikakakkakakak

Na ok 15 gosci?? pomozcie jakie fajne potrawy wymyslec i co dac fajnego na stol, aby dzieci tez przekąsiły ze wzgledu na estetyke :)

Gość martwiąca się mama
ja z racji tego że moja córka uwielbia myszkę miki miała wszystko z miki serwetki obrus kubki talerze czapeczki i gwizdki... no i oczywiście balony.

Gość kozaikakakkakakak
no ja bede musiala chyba wszystko z jakimis lalkami :)

Gość kozaikakakkakakak
no tak, ale tylko jedną butelkę, aby wypili za zdrowie, ale bez upijania się. Szampanów bedzie 5 bez picollo. Niechce w dziecku od malego wpajac w to, ze jak impreza to trzeba pic

Gość kozaikakakkakakak
u nas beda gorace dania patrzac na to iz beda przyjezdni z daleka.

Gość ales ty
ja wziolem kumpli nawciągaliśmy ę jak hooje i pojechaliśmy roohać koorwy w doopy i do ryja , fajniej

kozaikakakkakakak - 5 szampanow na 15 gosci i ty piszesz, ze nie zamierzasz wpajac dziecku, ze jak impreza, to trzeba pic???? To juz nawet za zdrowie dziecka trzeba wypic? :o No litosci.

nasze 1 i 2 urodziny były podobne. Obiad z 2 dań czyli zupa+drugie danie a później kawa i ciasto. no i oczywiście tort upieczony przez babcię i na koniec lody. żadnych zimnych przekąsek. zapraszamy zawsze tą samą ekipę czyli dziadkowie i rodzeństwo moje i męża - wszyscy mają już rodziny więc jest sporo dzieci. uważam że 2 urodziny są większą frajdą dla dziecka bo już więcej rozumie i wie że goście przyszli do niego i sam dmucha świeczki. w przyszłym roku też będziemy wyprawiać. radość dziecka bezcenna :D