Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OSZUKANA KLINTKA!!!!!

Ostrzegam wszystkich potencjalnych klientów tv marketu!!!

Polecane posty

Gość OSZUKANA KLINTKA!!!!!

Z początkiem IX 2011 r. zamówiłam 3 biustonosze "Ahh bra". Zostałam zapewniona, że są produkcji amerykańskiej i po podaniu obwodu biustu zostałam ZAPEWNIONA, że rozmiar będzie właściwy. 22.IX 2011 r. otrzymałam kurierem zamówioną bieliznę. Cena za 3 szt. bielizny: 199 zł + opłata kurierska 20 zł, razem: 219 zł płatne gotówką kurierowi. 23.IX 2011 r. otrzymałam przesyłkę. Okazało się, że: 1) biustonosze są (mimo zapewnień i podania obwodu biustu) za małe 2) są produkcji chińskiej Natychmiast po otwarciu przesyłki i stwierdzeniu,że zostałam oszukana zadzwoniłam do tv marketu. Poinformowano mnie, że przesyłkę mam w ciągu 10 dni odesłać, a w ciągu 14 dni roboczych otrzymam zwrot 199 zł. Opłatę kurierską, choć zostałam oszukana (cena za biustonosz chiński może wynosić kilkanaście, a nie 66,33 zł/szt., rozmiar był niewłaściwy, choć podałam obwód biustu) miałam ponieść JA!!! 23.IX 2011 r. odesłałam do tv marketu (PRIORYTETEM POLECONYM) bieliznę wraz z pismem z żądaniem zwrotu łącznej zapłaconej kurierowi kwoty 219 zł. Tv market otrzymał maksymalnie w ciągu 2-3 dni roboczych. Ok. 10 X 2011 r. zadzwoniono do mnie z tv marketu, że zwrot pieniędzy "nieco się opóźni, gdyż mają w tv markecie inwentaryzację". Mimo, że co kilka dni dzwonię do tv marketu, a od odesłania im wadliwego towaru minął już miesiąc - NADAL NIE OTRZYMAŁAM ZWROTU PIENIĘDZY!!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH POTENCJALNYCH KLIENTÓW tv marketu!!! TV MARKET TO OSZUŚCI - NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ!! Kontaktowałam się już z Miejskim Rzecznikiem Konsumentów i za jego pośrednictwem zamierzam odzyskać moje WYŁUDZONE przez tv market pieniądze!!! Ale ile dodatkowo straciłam już czasu i ile wyniósł koszt wszystkich rozmów telefonicznych do tv marketu - nie jestem w stanie oszacować (nie mówiąc już o zszarpanych nerwach!!!) PROSZĘ PRZESTRZEC PRZED TV MARKETEM KOGO TYLKO SIĘ DA - znajomych, sąsiadów, itp.!!!

Gość poom aranczka
Nie no biustonosz za 200 zl spokojnie mozna kupic ale nie w tv markecie! Doslownie nie wierze ze ktos dal sie nabrac na ten szajs po ogladnieciu tej szajskiej reklamy :D :o Przeciez odrazu widac ze to porazka, chala i chinczyk, nie trzeba zamawiac :o az mi nie jest zal takich naiwnych ludzi! :o

Gość pstrong enough
hm, dzieki za ostrzezenie. chociaz z moim cycem to nie uznaje kupowania stanikow na odleglosci

Gość gość
ja tez miałam ten sam przypadek wyslali mi trzy biustonosze oczywiście za male i na dodatek chińskie jakie było moje rizczarowanie i już nic nie zamawiam

Gość gość
nie wiem czy to ta sama stacja zamowilam patelnie dublette 4 lata temu i nie zaluje.Bielizne mieli mi przyslac chodzi o wyszczuplajaca,jednak w pore zrezygnowalam.W sklepie kupilam tansza