Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamize

czy wasi mężowie piją?

Polecane posty

Gość kamize

ile, co i jak często?

Gość Mareczkowy Pan
jem kupe :classic_cool:

Gość k kj kj
moj nie pije, tzn owszemale tylko na imprezach ale nigdy nie nie przesadza, ja pije wiecj od niego:) ale jestemy normalna , kochajaca sie rodzina:)

Gość kamize
bo mój zaczął piwkować co weekend, zaczyna mnie to irytować

Gość moj w ogole nie pije, nawet
na imprezach, nie lubi po prostu alkoholu, ja zaś odwrotnie, pije za dużo :o

Gość zastanówmy się...
bo mój zaczął piwkować co weekend, zaczyna mnie to irytować Jest normalny, zdrowym chłopem w takim razie, to z tobą jest coś nie teges :o 🖐️

Mój prawie co wieczór piwo, kilka razy do roku wyjścia z kumplami wtedy nie wiem co piją ale na pewno dużo :p no i na imprezach typu wesela, imieniny wtedy jakieś piwo, drinki, wódę też, ale w rozsądnych ilościach.

Gość sąsiadka z góry
prawie codziennie piwo...mowi,że przeze mnie

Gość kamize
ja też z nim piję, bo inaczej byśmy się nie dogadali ;) problem polega na tym, że on nie wyobraża sobie inaczej spędzonego weekendu. Musi być browar. Ale widzę, że to prawie normalne. Znam dwóch kolesi co piją codziennie po 6-7 piw. Mój przynajmniej nie pije w tygodniu.

Gość zastanówmy się...
generalnie zauważyłam taką regułę, że jeżeli facet nie pije alkoholu (nie mówię o: zalewaniu się w trupa/piciu codziennie/kwestiach zdrowotnych/alkoholizmie) jest nudny, wyżej sra niż dupę ma i w ogóle ma coś nie tak pod kopułą (nie dlatego, że nie pije, to po prostu ma związek).

Gość Mój mąż jest DDA
Piwo lub dwa w weekend. Wieczorami do filmu. W tygodniu nie pije w ogóle. Innych trunków niż piwno tez nie pije W OGÓLE. Mój mąż jest DDA. I nie tyka żadnego "cięższego" alkoholu. Znam go odkąd skończył 18 lat i nigdy nie widziałam, by pił wódkę i NIGDY nie widziałam go pijanego. A znam go 14 lat. Nawet jak chodziliśmy na imprezy to albo robił za kierowcę albo kiedy koledzy pili wódkę, On sączył jedno - dwa piwa przez cały wieczór. Ma straszną awersję do alkoholu. Pamiętam jak ojciec pijany robił mu borutę jak wpadał do pokoju na "pijackie pogawędki", gdy u niego siedziałam (jeszcze jako jego dziewczyna). Albo jak w nocy jego matka dzwoniła, by jechał szukać ojca bo nie wrócił z pracy i jeździliśmy szukaliśmy i znajdowaliśmy... w dyskotece/pubie/hotelowym barze, napitego w sztok w towarzystwie innych podstarzałych dyrektorów, otoczonych gromadką młodocianych blond pijawek. Ohyda.

męska rzecz Nic podobnego ! zalezy od piwa jak pijesz mocne co ci pysk wykreca to i moze jedzie na kilometr

Gość ja myślę ze nie
moj pije codziennie po pracy 5-do 8 piw. codziennie. i upiera sie ze nie jest alkoholikiem

Gość stefeniantka
mój nie pije w ogole, ale za to ja pije :P

Gość kamize
a czy wy dziewczyny lubicie wypić, to też ciekawy dodatek do rozmowy ;) często DDA również popada w picie, albo boi się alkoholu jak ognia. Generalnie uważam, że alkohol jest dla ludzi i w odpowiednich ilościach jest jak najbardziej wskazany (nie toleruję zalewanie się w trupa) np. na spotkaniach z sąsiadami, wyjściach do pubu itp. Żona kolegi męża w ogóle nie pije i nie znoszę jak z nią do nas przychodzi. Patrzy się na nas jak na patologię a sama jest nudna jak flaki z olejem. Ona nic nie chce, ani piwa, ani drinka, ani herbaty, ani soku, aninawet gadać z nami.

Gość stefeniantka
mój nie pije, a jest duszą towarzystwa :) każdy mu mówi, jak nie pijący tak dobrze sie bawi z pijącymi ja za niego nadrabiam :)