Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka rozkoszka

nikt nie jest mi bliski...

Polecane posty

Gość kokoszka rozkoszka

tak sobie myślę nad paroma faktami z mojego życia i wnioskuję,że nikt nie jest mi bliski ani nawet ociupinkę bliższy. nawet rodzina, stosunki takie jakieś nijakie.. żaden facet na mnie nie działa, czekam na coś wyjątkowego, nie ma porażenia prądem, nie zakochuję się a czasem wręcz sobie wmawiam zakochanie ale natury się nie oszuka... może ja blokuję miłość od siebie do innych i innych do mnie ? jest tu ktoś też z takim problemem ?

Gość i dobrze robisz człowieku
..a sama siebie kochasz ?

Gość ja mam taki sam problem
Tak, ja mam dokładnie tak samo jak ty

Gość kokoszka rozkoszka
błędne koło bo nic i nikt nie daje mi powodów żebym się czuła zakochana w sobie. nie. nie kocham.

Gość kokoszka rozkoszka
i jak się czujesz itd... ?

skoro nie kochasz siebie znaczy że nie akceptujesz siebie taką jaka jesteś ... wtedy nawet jak ktoś cię kocha szczerze to ty się zastanawiasz czy aby na pewno ? ...co on we mnie widzi ? ..jak on może mnie kochać ? ...czy tak nie jest?

z tym kochaniem siebie samego/samej to jest tak jak z tą szklanką do połowy nalanej ,albo jest pół pusta albo pół pełna...niema innej opcji trzeba zaakceptować siebie takim jakim się jest z zaletami i wadami.

Gość kokoszka rozkoszka
ja to wszystko doskonale rozumiem :) ale jak pokochać siebie kiedy twoje stosunki z ludzmi są naderwane ? błędne koło, ok lubię swój wygląd ale charakteru nie cierpię ...