Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaa22

Czy wasi faceci chodzą do klubów bez was?

Polecane posty

Gość aaaa22

Pytanie na górze. Czy wasi faceci chodzą bez was do klubów? Czy wychodzą sami na domówki? Jakie macie zasady w swoich związkach?

Gość noirkirka
Nie, ale mój facet nie jest typem balangowicza. na wszelkie domówki chodzimy razem, chyba, że to sa tylko męskie, albo tylko damskie wieczory.

Gość buahahahahaha
moj wychodzi sam, ja nie mam nic przeciwko .. wychodzi raz w tygodniu, ale bywa, ze nie chce mu sie :P ja tez chodzę bez niego.. ufamy sobie wiec nie widzę w tym nic złego. poza tym jemu nie podobaja sie lokale,w których ja przebywam i odwrotnie :)

Gość aaaa22
mój facet nigdy nie chodził sam. uwielbiał bawić się ze mną i ciągał mnie wszystko (no, wiadomo, poza meczami i piwkiem w domu w męskim gronie) od paru tygodniu mówi mi o tym, że chciałby chodzić czasami do znajomych ze studiów na domówki sam. do tego chciałby chodzić sam z kolegami do klubów. uważacie, że powinnam się martwić? mamy swój wolny czas, który jest wykorzystywany na odpoczynek od siebie. nie jestem kobietą nachalną co mam o tym myśleć

Gość mi mała weekendowa
Nie ale my chodzimy:P

a co cie to obchodzi w ogole... moze ci nic nie mowic bo i tak nie bedziesz wiedziec czy sie uczy czy siedzi w klubie.