Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamuranoo

czy duża wiedzą ogólna mozna zaimponowac kobietom?

Polecane posty

Gość mikaMo
mnie zaimponowała... i tak od 15 lat :)

Gość bujaj się zboczku
Tak, ale ciebie ten nurtujący problem nie dotyczy. Nigdy się nie dowiesz, jak to jest :D

Gość grazynnna
owszem można. Ale ja mam znajomego który uważa sie za wszechwiedzacego i rozmawia nawet o modzie i kosmetykach i przy tym chce pokazać ze wie wiecej na ten temat niż ja :O dlatego uważam go za geja.

Gość jeśli ta wiedza przekłada się
na pieniądze, to myślę, że tak :)

Gość Ojjj można
ja mam znajomego, który ogólnie rzecz biorąc urodą, czystością i pieniędzmi nie grzeszy - łysy, z brzuszkiem, z tragicznymi zębami, myje się co 2 dzień, nosi niemodne ubrania. Mimo ponad 30 lat ciągle traci prace i pracuje za minimum krajowe. Ale jest bardzo inteligentny, dowcipny, zabawny, dusza towarzystwa. Mial wiele kobiet i wielu wiem ze sie podoba

jestem kobieta - ale sama wiedza to raczej nie;/ wydaje mi sie ze za to elokwencja juz tak;-)) czytalam kiedys takie badania tzw. "amerykanskich naukowcow";) ktore mowily ze kobiety dlatego lgna do mezczyzn inteligentnych, elokwentnych - bo ci gwarantuja kreatywnosc i pomyslowosc rowniez w sferze seksualnej;-) cos w tym jest;-) oczywiscie dzieje sie tak podswiadomie;)

Gość Ojjj można
Dokładnie, trzeba mieć wiedzę i umieć ja sprzedać