Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jestem troche se

Macie jakies dziwne zachowania? Bo ja tak!;)

Polecane posty

Gość dziwna jestem troche se

Np zawsze jak ide na cmentarz to lubie czytac ile kto zyl, jak sie nazywal, etc. Uwielbiam wrecz ogladac jadace pociagi osobowe, nieraz specjalnie wybieram sie na dworzec, tylko po to zeby na nie popatrzyc. Dodam, ze mam 23 lata.

Ja też lubię zaglądać w okna :D Po prostu ciekawi mnie jak ludzie mają urządzone, co robią ;) trochę chore ale poza tym jestem całkiem normalna :P

Gość krok za krokiem
o matko,mam to samo Szwedam sie wieczorami z psem i gapie sie w cudze okna Ale to super fajne uczucie;)

Gość aha ii ach
zaglądanie w cudze okna to nie jest dziwne zachowanie, to normalne :o moje dziwne zachowanie dzisiaj: pozbieralam na osiedlu kosci jakiegoś kota, co do kroego mialam podejrzenia, ze to może być mój zaginiony i pochowałam pod różą. Nie mam 100% pewnosci, ze pochowałam kota i jeszcze mniejsza, ze pochowałam mojego kota. :o

Gość Macie zaburzenia osobowości
.

Gość fanka kotów...
widocznie musiałas rozstać się ze swoim ulubieńcem ostatecznie. To normalne zachowanie, żałobe trza przeżyc do końca :P

ja czasem jak patrzę przez okno, i widzę, idą ludzie i właśnie patrzą w okna :o nie cierpię tego :o nie to że stoję w oknie centralnie tylko nawet po drugiej stronie pomieszczenia a oni lazą i się lampią wydaje mi się nawet że prosto na mnie :o zero prywatności nawet przez ścianę kurna :o