Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esthera22222444444

dostałam dziś na urodziny żywy prezent co robić???

Polecane posty

Gość esthera22222444444

Dostałam od mojego dobrego kumpla labradora z okazji urodzin. wracam z pracy a tam szczeniak z czerwoną kokardką przy moich drzwiach w kartoniku z napisem wszystkiego najlepszego i podpisem mojego kumpla. Nie mogę się do niego dodzwonić bo jest w pracy, nie wiem co robić? nie znam się na psach bo zawsze miałam koty.

Gość zatrzask
i pies go teraz będzie wyprowadzał

Gość A K I M A
B. słodki prezent.Zazdroszczę Ci .

Gość koło zębate
Słodki prezent ale i trochę jak dla mnie nietrafiony, skoro nie znasz się na psach... pies to obowiązek większy niż kot. Po za tym labrador należy do rasy która zostawia baardzo duże ilości sierści, tak więc możesz pożegnać się z dywanami jeśli masz, bo będziesz mieć masakrę... :O

Gość marian sosnowski
nieodpowiedzialny ten kolega

Gość koło zębate
a tak poza tym to spełnienia marzeń życzę ;) a psów się nie da nie kochać ;) kup mu miski 2 - jedną na wodę, drugą na jedzenie, jakąś karmę, smycz i obrożę, no i jakiś taki materacyk do spania. Kup jeszcze zabawki, psy lubią się bawić

Gość zdrowe,
na Twoim mioejscu oddałabym psa koledze. takich rzeczy sie nie robi bez konsultacji z tobą bo pies to nie zabawka. w ogole labradory to rasa trudna do ułożenia, trzeba miec wiedze na ten temat.

Gość zdrowe,
aha i trzeba im poswiecac duzo czasu na ruch, uwazac na diete bo mają tendencje do otyłości, bywają leniwe i łakome ;)