Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mAAARCZ

nienawisc silniejsza niz milosc!!!!!!!!!!!NIENAWIDZE CIE!!

Polecane posty

Gość mAAARCZ

nienawidze mojego chlopaka wlasciwie teraz to juz byłego... zmarnowałam na niego 6 lat zycia.. najpiękniejszych lat bo młodosci od 16 roku życia do 22!! siedzialam z nim nie interesowalam się innymi chlopakami nie balowalam nic teraz mam 22 koleżanki sie zaręczają .. niektóre maja dzieci.. a ja zostalam sama.. od ostatniego roku czulam jak go nienawidze ale wmawialam sobie ze mi sie to tylko zdaje.. teraz wiem ze mi się nie zdawalo.. nienawidze go za to wszystko co mi robil ostatnie 2 lata... jak czlowiek może być tak fałszywy zaklamany nie rozumiem takie cos Bog powinien karac chorobami a nie te male niewinne dzieci każe.. tylko takiego bydlaka za jaja i do piekla!!!!!!!!!

Gość Piotrusiu ale z ciebie deb-
przyjdzie kryska na matyska :classic_cool:

Gość mAAARCZ
dziewczyny nie dajcie sie tak nabierac moj tez byl pierwsze 4 lata idealem kochal mnie byl wspanialy, każda kolezanka mi go zazdroscila ze mnie tak dobrze traktuje .. ja sie podniecalalam jakie to mam szczescie w milosci i nigdy bym nie sądziła że cos takiego mi zrobi ze spotka mnie cos takiego ze kolejne 2 lata to bedzie dla mnie pieklo...

Gość mAAARCZ
chciał sexu przed ślubem, bydlak - nienawidzę go!

Gość mała MEGI włochy
cienka linia jest miedzy miloscia anienawiscia:D swiete slowa:)