Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latigresanegra

kto dzisiaj idzie sie zabawic?

Polecane posty

Gość latigresanegra

dostalam zaproszenie na taki maly haloween do baru od znajomych ale niezbyt atrakcyjna propozycja...innej nie mam moge tez spedzic wieczor z moim chlopakiem ktoremu si enic nie chce i pewnie bedzie siedzial tez ze swoim przyjacielem...moglabym siedziec z nim, potem sie wyspac lub isc zabalowac raczej za darmo...potem chlopak by po mnie podjechal sek w tym ze slabo znam tych ludzi co tam beda i nie wiem czy sie bede dobrze bawic nie przebieram sie i troche jestem spiaca mozna wiedziec jakie wy macie nastawienie?

Gość mnie wlasnie też
ja bym poszla, ale musze gdzies jechac i nie dam rady.

Gość mnie wlasnie też
no i co babeczki? nie chcesz to sie nie baw ale daj zyc innym i nie smęć

Gość latigresanegra
no wiem ze smece ostatnio taki smeciuch sie ze mnie zrobil, przed chwila nawpieprzalam sie bulek i slodyczy leze teraz rozwalona na sofie i przysypiam ruszylabym tylek, mieszkam w hiszpanii i tu caly kraj "caly" gdzies dzis wychodzi bo jutro nie trzeba pracowac...jest opcja ze chlopak by mnie odebral o 2 w nocy stamtad mialabym darmowe driny ale czuje sie tak grubo niepotrzebnie tak sie nawpierdalalam a jak bym si emiala ubrac bo przebrac nie mam w co poradzcie ( czy ja wiem czy ja wiem)

Gość latigresanegra
ost moje zycie towarzyskie stanelo w miejscu moj chlopak jest do bani siedzialby tylko na osiedlu lub w domu a ja mam dusze towarzyska ktora sie wypala czy powinnam sie wystroic i wyjsc w takim razie pogadac z innymi ludzmi w innym klimacie?a moze tez bede czuc sie odosobniona wsrod nieznajomych no i jak sie ubrac gdy opona mi taka wyjabala sie no wezcie troche mnie nastawta

Gość latigresanegra
wypilam czerwona herbate ide sie zalatwic moze poczuje sie lzej i cos z tego bedzie

Gość latigresanegra
no wezcie ludzie isc czy nie isc

Gość mnie wlasnie też
hehe to nie było do ciebie tylko do babeczki w kropeczki ;) na Twoim miejscu bym poszła, skoro jestes dusza towarzyska to na pewno kogos poznasz i przynajmniej troche sie wyrwiesz z tej monotonii

Gość latigresanegra
znacie jakis dobry kawalek nastawiajacy na imjpreze?

Gość latigresanegra
oki hahaha to sie upisalam! no dusza towarzystwa to ja bylam ale ostatni rok nie wiem co sie ze mna dzieje....ale pojde nie mozna sie zamulac to niezdrowe a chlopak jak nie lubi to niech siedzi

Nie masz się kiedy zabawić? Karnawał urządzasz dzisiaj zamiast wspomnieć kogoś ze zmarłych? To się nazywa klasa i kultura. Podłe polactwo, tak puste, że nawet w taki dzień musi się schlać i poruchać. Jak zwierzęta po prostu, żadnych uczuć wyższych.

Gość latigresanegra
GLUPIA JESTES....dzieki bogu nie mam kogo wspominac bo odkad zyje nikt mi nie umarl moze prababcia dawno dawno temu.,..poza tym smierc czeka kazdego z nas wiec trzeba korzystac z zycia a nie zyc przeszloscia trzeba wypic za zdrowie tych co juz nie moga! w polsce ludzie sie doluja na swiecie sie bawia i tak trzeba dewoto koscielna

Gość mnie wlasnie też
dzien zaduszny jest po wszystkich swietych. z resztą gowno ci do tego kto kiedy moze i chce sie bawić. wynurzaj sie gdzie indziej ze swojego nudnego zycia moherowy sztywniasie

Gość latigresanegra
hahaha niemoge! ale ubaw ide przypalic jointa malego moze mi sie umysl rozjasni i podejme wlasciwa decyzje...

Gość mnie wlasnie też
zapal buszka i za mnie hehe