Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olewnikowa

U was też chodzą po domach dzieciaki i zbierają pieniądze Halloween

Polecane posty

Gość Je taime m0n amour
tylko na wsiach :classic_cool: na szczęscie wszystkie wsiochy wyjechały na weekend z wawy i jest spokoj :classic_cool:

Gość JDKF
ZBIERAJĄ CUKIERKI A NIE KASE

Gość olewnikowa
przecież to wygląda jak żebractwo

Gość na moje osiedle
halloween jeszcze nie dotarło, nikt nie chodzi :P

Gość olewnikowa
Mam pytanie w Ameryce oni też kase zbierają czy tylko te słodycze

Gość wkurza mnie to halloween
Nie chodzą? U mnie od samego rana latają dzieciaki. Mieszkam w bloku. Dzisiaj to już z siedem razy dzwonili mi do drzwi. Wyobrażacie sobie jak takie dzieciaki latają po całym osiedlu gdzie jest kilkanaście bloków po 150 mieszkań i od każdego wyłudzają cukierki albo pieniądze? Jak jeszcze robią sobie te halloweenowe imprezy to pół biedy, gorzej jak ludzi w domach nachodzą.

Gość gdzie wy mieszkacie
że u was chodzą? :o, u mnie na osiedlu nikt nie chodzi, u znajomego w innym mieście na osiedlu też nikt nie chodzi :o

Gość 39483948
W Poznaniu chodza, ale niesmiało... syn własnie sie przebiera i tez idzie...

Gość gdzie wy mieszkacie
"TO chyba gdzie ty mieszkasz skoro Nie chodzą?" niedaleko katowic

Gość u mnie pierwszy raz byli właśn
19:04 [zgłoś do usunięcia] gdzie wy mieszkacie "TO chyba gdzie ty mieszkasz skoro Nie chodzą?" niedaleko katowic] ja też blisko Katowic i dzisiaj byli raz i to pierwszy raz w życiu widziałam

Gość zalujecie garstki cukierkow
dzieciakom? :D I tak maja przechlapane zycie w katolandzie, dajcie im sie troche zabawic :D

Gość gdzie wy mieszkacie
"ja też blisko Katowic i dzisiaj byli raz i to pierwszy raz w życiu widziałam " u mnie nigdy nie chodzili i nie chodzą

Gość lincz we włodowie
nie tylko na wsi, mieszkam w mieście ok. 100tys. i też chodzą i zbierają cukierki "cukierek albo psikus", raz miałam obmalowane drzwi farbą jak nie otwarłam

Gość u mnie pierwszy raz byli właśn
zaraz chwilkę czy to znaczy ze jakbym nie dała paru cukierków i princpola to mogliby jakiś numer wywinąć ? ?

Gość ilonka szatynka
no w katolickim kraju pierdolone amerykanizmy 😭 świat sie wali:O

Gość uwaga...
furtian wacław na forume

mnie to nie przeszkadza nawet, po prostu mamy inną mentalność, ludzi smutnych i zgorzkniałych, jak byłam u rodziny za granicą, niedaleko bo w niemczech i jak widziałam jak ludzie po 50 nakładają czapeczki na głowę, fruwają serpentyny, robią głupie miny do kamery itd. to byłam w szoku, albo Wigilia, jak się chciało dostać prezent spod choinki to trzeba było powiedzieć wierszyk albo zaśpiewać piosenkę, u nas to nie przechodzi bo my się wstydzimy, jest nam głupio się powydurniać itd. a za granicą bawią się, że hej, i pewnie dłużej, lepiej i zdrowiej żyją niż my.

Gość A K I M A
U mnie były 4 dziewczyny.Dostała każda po batoniku

Gość Multimedia
Mieszkam w irlandii. Tu dzieciaki chodza cale pozne popoludnie I wieczor. Zbieraja slodycze. Kasy nigdy nie daje. Ale syn mi opowiadal, ze ludzie czasem daja np 5 euro w przekrojonym jablku. Mnie sie podoba ten zwyczaj. Dzieci maja kupe radochy. Przebieraja sie, organizuja male imprezy. Ja zaczynam juz powolutku kupowac slodycze Miesiac wczesniej. I nie marudze z tego powodu, ze trzeba otwierac drzwi co 5 min. Duzo radosci zycze!

Gość nie jestem za tym
Ja nie miałabym nic przeciwko gdyby naprawdę dzieciaki się postarały i były kulturalne a nie to co robią. U nas odwiedzały nas tylko dzieciaki z workami foliowymi bez żadnego przebrania a jak nic się im nie dało to tym "psikusem" były soczyste przekleństwa. A podobno to ma być zabawa dla dzieci.