Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suprajs

Chłopak mnie wystawił..

Polecane posty

Gość suprajs

Dzisiaj byłam umówiona z chłopakiem na impreze Hallowinową, byłam umówiona na godzinę 18, mineła godzina 20 a go nie ma ;( Miała to być nasza pierwsza wspólna impreza a on woli z kolegami siedzieć w jakiejś pubie, gdybym była świnia to poszłabym tam i narobiłabym mu trzody ale nie będę siebie upokarzać. Wystarczy że siedze wystrojona przed kompem i się dołuje ;(((

Gość Camilla Mackintosh
idz sama na impreze zamiast sie dolowac jakims polglowkiem

Gość wystrojona na halołin?
:D

Gość Joux Qui
NIe przejmuj się, zadzowń do jakiejś koleżanki i powiedz, żeby poszła z Tobą na imprezę jeśli wolał zaostać w pubie niż iść z Tobą to nie jest Ciebie wart. Najgorsze co możesz w tej chwili zrobić to się dołować...

Gość suprajs
No dzwonił że idzie.. bo nie dowierzał że faktycznie chce iść. Wkurzyłam się

Gość suprajs
hehe dobre, ale nie realne..

Gość Joooo.....
Olej typa, nie jest wart Twoich nerwów. Dla otuchy powiem Ci, że też kiedyś byłam w podobnej sytuacji. Byłam z facetem (starszym o 10 lat) już 5 miesięcy. To był mój pierwszy facet. Miłość bezgraniczna. Na 3 dni przed sylwestrem przestał się odzywać. Olał mnie. Noc sylwestrową spędziłam płacząc w poduszkę. Odezwał się dzień po nowym roku - "co słychać, byłem z kumplami na męskiej imprezie" Tak oooooo...

lepiej wcześniej niż później jak byś się do niego przyzwyczaiła - wyszła z niego świnia i tyle Olej typa i zapomnij o temacie. No i koniecznie leć gdzieś wieczorem i baw się do upadłego choćby po to żeby jutro twoje myśli zaprzątało coś innego niż on

Gość HIT
Skasowali temat "życie w pojedynkę nie jest takie złe"

Gość gość
Ostatnio nie układało mi się w u związku,ale od trzech dni Mój mężczyzna ciągle obiecuje mi super niedzielę tylko we dwoję. Jest niedziela chłopak dostaje telefon i jedzie z ojcem i jego kumplami postrzelać z pistoletu na farbę... Co zrobić w takiej sytuacji i jak się zachować.?

Gość gość
Ostatnio nie układało mi się w u związku,ale od trzech dni Mój mężczyzna ciągle obiecuje mi super niedzielę tylko we dwoję. Jest niedziela chłopak dostaje telefon i jedzie z ojcem i jego kumplami postrzelać z pistoletu na farbę... Co zrobić w takiej sytuacji i jak się zachować.?

Gość gość
szukac nowego chłopa