Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neglinka

wymarzony chłopak

Polecane posty

Gość neglinka

dziewczyny jaki jest wasz wymarzony chłopak z wyglądu i charakteru??,jaki najbardziej lubicie ubiór??u mnie to wyglądało by tak wygląd-powyzej 1,75,wysportowany(miesnie i kaloryfer mmm...)brunet ,niebieskie oczy ,włosy krótkie,wyperfumowany,białe zeby, jeansy,trampki,marynarka, t-shirt lub sweterek luzny inteligentny,romantyczny,kochajacy,miły,meski(co by umial obronic mnie ;),kreatywny wiem ze raczej takiego nie znajde,ale bede sie starała... czekam na wasz opis.

"dziewczyny jaki jest wasz wymarzony chłopak z wyglądu i charakteru??,jaki najbardziej lubicie ubiór??u mnie to wyglądało by tak wygląd-powyzej 1,75,wysportowany(miesnie i kaloryfer mmm...)brunet ,niebieskie oczy ,włosy krótkie,wyperfumowany,białe zeby, jeansy, trampki,marynarka, t-shirt lub sweterek luzny, inteligentny,romantyczny,kochajacy,miły,meski(co by umial obronic mnie ,kreatywny. wiem ze raczej takiego nie znajde,ale bede sie starała..." - no nie znajdziesz. Tacy, jak on, mają już swoich chłopaków :classic_cool:

Gość golfikowy
Damascecnka, czasami nawet zablysniesz:D Anetka, skad ten sceptycyzm?

"Damascecnka, czasami nawet zablysniesz" - zabieg celowy. Nie chcę mieć na sumieniu czyichś uszkodzonych oczu. :-o

Gość autorka ty hooju
bielyjerozy czy jakoś tak i ta poniżej : szacun

Gość zboczony katolik
jak go już w końcu spotkasz pewnie nawet na ciebie nie spojrzy, albo będziesz jedna z wielu

Gość neglinka
liczylam na wasze idealy ale sie przeliczylam...

Gość mistrzu23
elo,jestem dokladnie taki sam jak z opisu(to kiedy ruchanko?)

znam idealnego chłopaka - to mój były-obecny chłopak :D Wysoki, dłuższe, czarne włosy, dwudniowy zarost... :D Ideał pod względem charakteru i wyglądu...

Gość mistrzu23
to do mnie bylo??jesli tak to zrobisz mi damoscenka lodzika i ci wybacze...

Gość analny
ja to wyrywałem dupy...udawalem na poczatku inteligentnego a pozniej jak byl sex to od razu w dupe,ona ryczala a ja mowilem jazda,jazda biala gwiazda kurwa hehe...' pamietajcie chlopcy suke trzeba wytresowac,i sama bedzie jedzonko przynosic,pranie robic a my bedziemy ogladac mecze i chodzic na piwko!

Gość autorka ty hooju
ja być ładna dupa, mieć małego sisiora i bebecha ale nie to wazne , ja miec kaloryfera ! w pokoju. ty szarpać kiche???