Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia miłość

wyznanie miłości na pożegnanie

Polecane posty

Gość głupia miłość

pewnego dnia przyjechał do mojego miasta z anglii- mignął w lokalu - uff miód maliny ale miałam narzeczonego więc na wzdychaniu się zakończyło, koleżance też wpadł w oko ... następnego dnia okazało się, że przyjęli go do firmy i że razem musimy współpracować ... miło, czułam jak mnie bierze ... ale narzeczony, nigdy nie dałam po sobie poznać że wpadł w oko .... zwolnił się w końcu po jakimś czasie i mnie zwolnili, raz na ruski rok się w lokalu spotkaliśmy żeby pogadać (w kilka osób z firmy) ja rozstałam się z narzeczonym, w dniu mojego planowanego ślubu zrobił w domu imprezę i zaprosił bym nie była sama impreza fajna, złapał w pewnym momencie za rękę i zabrał na dach domu, mówi, że gdy mu smutno, gdy tęskni to leży sobie na dachu i patrzy w gwiazdy .... było to romantyczne i mówił żebym już nie rozgrzebywała byłego tylko szła do przodu bo tak trzeba .... wróciliśmy na imprezę od czasu do czasu wyskakiwaliśmy na piwo, na gadki byłam z Nim niedawno znowu w lokalu, to było dziwne, tak patrzał ... pytał czy może na rowery byśmy nie wyskoczyli, albo gdzieś indziej, jednym słowem na bajer ... ale ja znów jestem po nieudanym związku i nie szukam zapchajdziurki bo to nie jest fajna sprawa, tym bardziej Jemu nie zrobiłabym tego, poza tym podoba się mojej przyjaciółce ... złapał mnie w pewnym momencie za rękę, tak czule.... kurrr znowu mnie pierdolnęło, nie mam sił już walczyć z tym uczuciem do Niego ... ale oznajmił parę dni temu, że sprzedali posiadłość i wraca na stałe znów do anglii... zrobiło mi się smutno... znajomych ubywa i jeszcze On ... pojechałam z przyjaciółką się zatem pożegnać ... szybka herbatka, kilka słów... dałam Mu breloczek by nie zapomniał i gdy się przytuliliśmy tak na pożegnanie życząc sobie wszystkiego co najlepsze, poryczałam się ... nienawidzę pożegnań :( i tak staliśmy dłuższą chwilę przytuleni bo ja musiałam jakoś ochłonąć a nie chciałam patrzeć Mu w oczy i ryczeć, kumpeli też zmokły od tego oczy ... znowu kilka słów uderzających w głowę ... w końcu odjechałam, a On stał i patrzał jak odjeżdżam .... :( dziś przed wylotem, napisał że mnie kocha i żebym o Nim nigdy nie zapomniała :( może to była moja miłość ? ............ a ja ją puściłam wolno ........

Gość głupia miłość
i jeszcze jak sobie przypomnę tę scenę na tym dachu jak leżeliśmy i w gwiazdy patrzeliśmy ... i to pożegnanie, to złapanie za rękę .... :(

Gość głupia miłość
nikt nic nie napisze :(

Gość a taka jedna 264yy
a tak patrzał na Ciebie:O..:D

Gość głupia miłość
no, ten wzrok .... boszzze :(

Gość jbhuhbuy
postaw na jedna karte i jedz do niego

Gość głupia miłość
bo byłam po nieudanych związkach, nie chciałam leczyć złamanych serc wysługując się nim bo to nie wporządku....

Gość głupia miłość
jak go teraz odzyskać :( help