Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirumajj

jakie wierszyki potrafią wasz 3 i 4 lattki

Polecane posty

Gość nirumajj

??

Gość Była sobie raz wiewiórka
ząbków myć nie chciała...;)

Gość nirumajj
i wklejajcie od razu je !!!! :)

Gość 0908ja
moja córka skończyła dopiero 3 latka odkąd poszła do przedszkola to aż sama się dziwię ile już potrafi śpiewa m.in. Jestem sobie przedszkolaczek, Nie grymaszę i nie płaczę, Na bębenku marsza gram, Ram tam tam, ram tam tam. Mamy tu zabawek wiele, Razem bawić się weselej, Bo kolegów dobrych mam, Ram tam tam, ram tam tam. Mamy klocki, kredki, farby, To są nasze wspólne skarby, Bardzo dobrze tutaj nam, Ram tam tam, ram tam tam. Kto jest beksą i mazgajem, Ten się do nas nie nadaje, Niechaj w domu siedzi sam, Ram tam tam, ram tam tam I Hej, idziemy, hej, idziemy, drobny krok, lecz równy jaki. Maszerują, maszerują, maszerują przedszkolaki Ref.:Hejże hej, hejże hej, maszerują przedszkolaki II Na podłodze z klocków domek, kolejowe wkoło znaki. To się bawią, to się bawią, to się bawią przedszkolaki Ref.:Hejże hej, hejże hej, to się bawią przedszkolaki III Zręcznie kleją rączki małe z plasteliny dziś cudaki. To pracują, to pracują to pracują przedszkolaki Ref.:Hejże hej, hejże hej, to pracują przedszkolaki. oraz wierszyk Mam 3 latka, 3 i pół brodą sięgam ponad stół. Do przedszkola chodzę z workiem i mam znaczek z muchomorkiem. Pantofelki ładnie zmieniam, myję ręce do jedzenia. Zjadam wszystko z talerzyka, tańczę, kiedy gra muzyka. Umiem wierszyk o koteczku, o tchórzliwym koziołeczku, i o piesku co był w polu, nauczyłam się w przedszkolu byłem duży, byłem mały wróżki mnie zaczarowały jakie wróżki? dobre wróżki i urosły moje nóżki i urosły moje ręce włosów też mam chyba więcej patrzcie jak urosłem chociaż byłem taki mały i jeszcze standardy jedzie pociąg z daleka stary niedźwiedź mocno śpi i jeszcze trochę tego jest ale nie mogę sobie teraz przypomnieć Ogólnie przedszkole bardzo rozwija, dużo łatwiej uczy się w grupie ale niestety jest też druga strona medalu, bo odkąd poszła do przedszkola zrobiła się bardzo przemądrzała i pyskata

Gość kurosava
inwokacje Pana Tadeusza, ale srel nie chce obczajac calek, doprawdy nie wiem w kogo sie wdal!