Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blueska21

Kto z was mial wesele tematyczne?

Polecane posty

Gość taka jedna sobie:)
ja byłam na takim, nadęte towarzystwo, okropnie było. Ale jeśli to jest Twoim marzeniem to wyczaruj takie wesele :) trudno jest jedną osobę uszczęśliwić a co mówić np. 100tkę gości na weselu. nawet jak sporej liczbie gości będzie się podobało to znajdą się tacy którzy będą narzekać :)

Gość taka jedna sobie:)
tematem przewodnim było "wiejskie wesele", ośrodek w sumie fajny, chatki jak sprzed wieku ..w Białowieży, ale to nie moje klimaty i nie dla mnie kaszanki itp. ;)

Hehe ja myslalam cos o hawajskim albo greckim, bardzo mi sie podobaja takie rzeczy. A co do tego ze wsyztskich sie nie zadowoli to prawda, to duzo zalezy od towarzystwa i osob zaproszonych, jelsiz aprosi sie sztywniakow to kazdy bedzie sie zle bawil, ale z reszta wyboru nie ma bo rodziny sie nie wybiera.. Nie chcxialabym wydac kasy a pozniej zbey kazdy mowilz e nie bawil sie dobrze. Wesele tematyczne jest moim marzeniem, ale chyba ogranicze sie do skromnego slubu cywilnego i przyjecia dla najblizszych

Tematyczną to mozesz zrobić sobie imprezę a nie wesele dla gosci :) ja bym nie poszedł na takie przyjecie jesli młodzi by mi sie kazali ubrać w strój pastucha bo akurat wymyslili soibe przyjecie w bacówce w klimatach pasterskich :P