Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deeprreeecha 26

kurcze mam jakąś chandrę kto pogada?

Polecane posty

Gość deeprreeecha 26

jak w temacie? kto pogada ?

Gość deeprreeecha 26
mojemu facetowi wolno idzie pisanie pracy, nie ma jeszcze terminu obrony, mam nadzieję żę wyrobi sie w tym roku. Mówi, że woli zrobić wolniej ale bardziej dokładnie i perfekcyjnie wręcz. Nie ma pracy, mówi że zaraz po obronie będzie szukał i jak o to ciągle pytam to mówi "czemu Ci na tym tak zależy". Niedługo będzie miał 27 lat. Jest kochanym i dobrym facetem oprócz tego.....ale wszystko tak mu się ciągnie w czasie:O

Gość deeprreeecha 26
uczę angielskiego na kursach, w szkole i robię tłumaczenia

Gość dsfsafafaasfasd
ja mam dola bo mam ojca ktory mnie nienawidzi, jest alkoholikiem i mnie zawsze wyzywa, oddam ze mu nigdy nic nie zrobilam. Po prostu sobie ze mnie zrobil ofiare, chce zeby umarl i mowie to calkiem swiadomie.

Gość dsfsafafaasfasd
a czemu masz dola autorko?????

Gość deeprreeecha 26
generalnie zawsze nie czuję się najlepiej gdy brakuje słońca:O

Gość dsfsafafaasfasd
a ja wrecz odwrotnie, lubie jesienna pore i dłuuuugie zimowe wieczory

Gość deeprreeecha 26
ja nie lubię, bo po powrocie z jednej pracy często jeżdżę w różne inne miejsca właśnie gdy jest ciemno, czuję się wtedy jak jakiś kret co w norze mieszka:O

Gość dsfsafafaasfasd
Nie wiem ale ja jak jest jesien i zima to czuje ze nic nie trace, natomiast jak jest lato, piekna pogoda a trzeba pracowac w goracu, w dodatku wieczory czasem tez zajete to mam dola ze marnuje lato , ze kazdy sie swietnie bawi na wakacjach itp

A to dopiero początek jesieni. A ja mam dość bo jestem wiecznie sama i nie mam w nikim oparcia by móc radzić sobie z wszystkimi problemami. Nie wolno patrzeć co robią inni, to, że ktoś żyje inaczej nie oznacza, że my czy on coś traci

Gość buła 97%
nie jestes sama tez mam jakas depresje.W sobote piłem spirytus i do dzisiaj nie moge sie obarnąc..masakra nigdy wiecej alkoholu..

Gość ja tez mam chandre bo juz
wlasciwie jakos sobie wytlumaczylam,ze moj facet ktory od paru miesiecy mial watpliwosci,mnie nie chce,2dni temu wyznal ze jednak kocha,a teraz zachowuje sie tak jakbym mu byla obojetna,dal mi nadzieje w momencie gdy juz bylo ze mna mniej wiecej dobrze,teraz od nowa chce mi sie plakac

Wilczyca a szukasz kogoś? czy wolisz być sama bo nie wierzysz że znajdziesz kogoś wartościowego?

byc moze twoj facet to dda/ddd. Zaproponuj mu zrobienie testu na www.terapiadda.dl.pl Na depresje i obnizony nastroj skutecznie pomagaja stymulacje ze strony pilumnus.dl.pl Swiatloterpaia tez jest bardzo dobra