Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaan

mam spory problem z facetem i prosze o pomoc :(

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaan

jestem bardzo szczesliwa z obecnym facetem, ale nasz zwiazek sie właśnie rozwala przez to, że przyznałam mu sie, że wcześniej spałam z innym... to było dawno temu i juz na te tematy nie wchodze. Ale on jednak robi mi wyrzuty, wypomina to i twierdzi, że ja tego wgl nie żąłuje - a wcale tak nie jest. Nie mam juz siły sie z nim kłócic. Prosze doradzcie mi coś mądrego. jak mam go przekonac ?

Gość jesteś beznadziejną teściową!!
A ten sex z innym był w trakcie związku z obecnym, czy nie?

Gość aaaaaaaaaaan
no jasne ze przedtem. to było dawno jak chodziłam z tamtym.. rozsypało sie nam.. a po co mu mówiłam ? i tak by sie kapnał ...

Gość dfddgAAS
po czym niby? aż tak dupsko masz rozwalone???

Gość aaaaaaaaaaan
to była gra na szczerosc. on powiedział mi o swoich a ja mu powiedziałam o tym moim...

nie kłuć się z nim i się nie tłumacz. nie zrobiłaś nic złego. jak następnym razem zacznie temat powiedz mu że poprostu musi to zaakceptować ty mu byłych nie wypominasz a jeśli nie jest w stanie tego zaakceptować to może powinniście się rozstać. wyobraż sobie, że będzie ci to wypominał do końca życia. straszne.

Gość aaaaaaaaaaan
doradzcie mi co mam teraz zrobic ?

Gość aaaaaaaaaaan
szczerze mówiac tego sie najbardziej boje! nie wyobrazam sobie tego, że bedzie mi to wypominał np jak bedziemy z 10 lat po ślubie!

Gość noś w chuście
To kretyn, wymień na normalny model. Nie zrobiłaś niczego złego, nikogo nie skrzywdziłaś - dlaczego niby masz czuć się winna? Od takich typków z daleka!!!