Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyrektorke

Kafeteryjna zagadka nr kolejny.....

Polecane posty

a jednak się da.... szok że temat jeszcze nie usunięty co tu się dzieje na tym forum - CO ZA KULTURA? :classic_cool:

Gość dziunia125.
Mój temat też ostatnio usunęli!

Gość szpierdalaj dyrektorke
j.w

dyrektorke 🖐️ Tematy tematami... ostatnio bany się sypią jak poyebane... nawet ja przykładna obywatelka kafeterii czuje się zagrożona :classic_cool:

dziunia125. Mój temat też ostatnio usunęli! usuwają wszystko jak leci KUCHNIA MAĆ :P bez wyjątku :P takie czasy nastały - 😭

MałaBlondynka dyrektorke Tematy tematami... ostatnio bany się sypią jak poyebane... nawet ja przykładna obywatelka kafeterii czuje się zagrożona masz za dużo postów jeśli moja teoria jest słuszna - a pewnie niestety jest :( masz bana jak amen w pacierzu :classic_cool: i to już niedługo - :P

Aniołek w kropki Cieszę sie bardzo że moich nie usuwaja Co u mnie można dowiedzieć sie drogą mejlową maili do Ciebie nie wysyłam bo ostatnio krąży plotka na kafee , że jesteś agresywną transseksualistką 😴

Malutka_w_szpileczkach90 Dzień dobry :classic_cool: 🖐️ dyrektorke A wiesz, że nawet nie wiem ile mam... zważywszy na nie długi jednak staż myślę, że są osoby mające dużo więcej które tu ciągle są więc Twoja teoria jest chyba mylna... jak już to bym obstawiała "koleżeństwo" z nieodpowiednim towarzystwem :classic_cool:

wredna blondyna Dyrektore kto ci robi foty które umieszczasz na forum? najczęściej osoba która aktualnie jest obok :classic_cool: ;) 🖐️

MałaBlondynka Malutka_w_szpileczkach90 Dzień dobry dyrektorke A wiesz, że nawet nie wiem ile mam... zważywszy na nie długi jednak staż myślę, że są osoby mające dużo więcej które tu ciągle są więc Twoja teoria jest chyba mylna... jak już to bym obstawiała "koleżeństwo" z nieodpowiednim towarzystwem stawiam stówę że nick zostanie zablokowany w ciągu miesiąca?? :classic_cool: przyjmujesz? ;)

Malutka_w_szpileczkach90 u mnie jeee plus 16 stopni śmigasz na spacerek wczesnopopołudniową porą ? :classic_cool:

dyrektorke Zacznę myśleć, że robisz tu za moderatorkę :classic_cool: Także nie mogę się założyć nie mając pewności, że to nie Ty specjalnie mnie zbanujesz :classic_cool:

Gość jarzeniowka:
dyrektore, gdzie ta zagadka?