Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magda:)

Mój chłopak jest aż za miły dla innych kobiet :)

Polecane posty

Jednym słowem jestem zazdrosna xd Nie czuje się wyjątkowa, wyróżniona, co prawda mówi mi ze mnie kocha i by mnie nie zdradził, ale przez to ze aż kipi pomocą i sympatią do innych dziewczyn mam wrażenie ze się za nimi ugania. Ma chyba 2 jakieś tam przyjaciółki które dzwonią do niego w trakcie gry, a on odbiera i nie jest zły ;d to moze nie jest dobry powód, no ale... Wkurza mnie gdy pisze ze znajomymi dziewczynami, pociesza je i wysyła im buziaczki - jest aż za miły dla nich. W dodatku wiem, że zdradzał swoją poprzednią dziewczynę, tzn przytulał sie z innymi, brał na kolana , słodko gadał itp. Gdy próbowałam z nim o tym pogadac powiedział ze jest załamany, ze tak sadze i że mnie kocha najbardziej z swoich poprzednich dziewczyn .. Czy powinnam z nim zerwac?

Gość fdserwr
nie wiem czy powinnas zerwac, ale ja tez mialam chlopaka ktory zdradzil kiedy dziewczyne a mi mowil ze mnie nigdy, bo ja jedyn ai wspaniala i najlepsza i kobieta zycia.. byslismy razem 5 lat i zdradzil. chcialam wierzyc ze mowi prawde, ale nie mowil.

mi również tak mówi!

Gość fdserwr
nie wiem jaki jest twoj, moze inny. ale ja tez myslalam ze jest inny. mi tez lubil inne kobiety/dziewczyny, flirtowal ale mowil ze to tylko flirt ze kocha mnie, ze jestem jedyna i najwazniejsza, ze chce miec ze mna dzieci, ze onne to tylko flirty a on jest tylko fcaetem, inne zdradzal ale mnie nie bedzie bo jestem wyjatkowa i mnie kocha jak zadna inna wczesniej. ale zdradzil po 5 latach i jak sie okazalo nie raz. nie wiem co ci doradzic. wiem jak bylo u mnie, nie musi byc tak u ciebie i zycze ci by bylo inaczej ale ja tez nie wierzylam jak mi kolezanki mowily ze jak raz ktoras zdradzi zdradzi i inne. moj mowil ze kiedys juz przez swoja zdrade stracil kobiete na ktorej mu zalezalo wiec kolejny raz nie popelni tego samego bledu. ale popelnil.

Gość Pomiot szatana
Rzuć go w cholerę. A później chodź do mnie ja Cię pobierze :) :*

Gość jadam kanapki bo szkoda mi
PODEJRZANY TYP.