Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shthappens

Znowu moja wina czy nie? Zgłupiałam

Polecane posty

Gość shthappens

czy poproszenie chłopaka o to by załatwil wolną chate na weekend( o sex nie chodzi a przede wszytskim o swobodę) tzn zapytał ojca czy by mogł ze swoją baba( nie jego matka) pojechac do niej a nie ze ona przyjedzie tez na weekend i w 4 pod jednym dachem :/ to coś złego i ze nie wypada? niestety mieszkamy od siebie daleko. Pokłócilam sie właśnie o to z chłopakiem i niestety obrazilam jego ojca przez przypadek ze złości i jeszcze odebrał to jakbym chciala jego ojca wyrzucic z domu a chodziło mi tylko aby się zapytał a może by sie udało.

Gość bujac to my ale nie nas
by załatwil wolną chate na weekend( o sex nie chodzi a przede wszytskim o swobodę) no, a kafeteria to inteligentny portal :classic_cool:

Gość ony
alez skad, tak samo ojciec moze go poprosic zeby on z toba do ciebie na weekend pojechal tym bardziej ze pewnie to on chate utrzymuje :classic_cool:

bez sensu piszesz, genralnie nc zlego, ale tak to pewnie powiedzialas ze bylo obrazliwe, o wszystkim da sie spokojnie i rzeczowo rozmawiac ale malo kto to potrafi

Gość shthappens
to prawda, ale u niego nie jestem często

Gość twims
Dla mnie to dziwne, że Ty przekonujesz chłopaka o organizowanie wolnej chaty (nie wnikam na co). Sorry, ale takie rzeczy to do chłopa należą.

To gość powinien się starać.Poza tym skoro mieszka z ojcem to ojciec może robić co mu się podoba i Ty masz się dostosować.Nie ustawiaj sobie ojca i jego kobiety.Poza tym o to za okreslenie o partnerce ojca Twojego faceta w końcu? Zero szacunku masz dziewczyno.Jedziesz do czyjegoś domu i on ma wypierdalać bo princessa przyjeżdza?No ja pierdolę :O

Gość Zakreconyzak123
idz spac.. a rano powiedz mu ze mialas mega chcice.. i twoje mysli zalala fala erotyzmu.. zrozumie A TERAZ SPAC!

Gość shthappens
Dirty Girl czy ja powiedzialam ze ma wypie.rdalać ?? zapytałam sie tylko o taką możliwość jesli by sie nie udalo to trudno. Nie mam szacunku do kogos kto nie ma go dla mnie.

A dobrze znasz partnerke jego ojca? Poza tym to rodzina TWOJEGO FACETA !.Chyba szacunek im się nalezy bo dla nich jestes zwykła gówniarą i tyle. Poza tym jak pisałaś wyżej obraziłas jego ojca.Nie ważne czy w złości czy nie.ode mnie by każdy po ryju dostał za takie teksty na rodzinę.

Gość shthappens
no znam i wiem jaka ona jest i mój chłopak za nią tez nie przepada, a że obraziłam to przez zły dobór słów i tak naprawde gdybym użyła innego słowa nie było by tak strasznie :/

Gość Keczup i musztarda
Ja bym się wkurzyła jakby lalunia mojego syna chciała mnie wykurzyć z własnego domu:-O