Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość terecha_decha

Faceci jak reagujecie widząc dziewczyne deske?

Polecane posty

Gość terecha_decha

taka filigranowa 162, nie brzydka...

Gość doaj_do_ulubionych
nijak

Gość terecha_decha
no spoko ale jestem ciekawa, a moze ktorys z Was ma dziewczyne, zone deske?

Gość Matiz
Mi sie takie podobaja :) nie zwracam uwagi na wielkosc piersi u kobiety bo wole te mniejsze ladniejsze :) Wazniejszy jest wyglad ogolny a najwazniejsze zeby byla inteligentna bo takie mnie pociagaja ... ile mozna gadac o pogodzie?

Gość terecha_decha
no tak dokladnie ja sie juz przyzywczailam do swoich bardzo bardzo malutkich ale trudno powiedziec jak zareguje moj facet jak takiego poznam :P

Gość Ksiądz Mirosław
wtedy sram

Gość Matiz
Jak bedzie konkretnym facetem to nie zwroci na to uwagi Liczy sie wielkosc twojej wiedzy czyt. charakter a nie wielkosc piersi ... piersi zawsze mozna powiekszyc jezeli juz tak bardzo ci z tym zle :) a charakteru nie zmienisz ...

Gość week of view
cycki to tylko dodatek

Gość oiuers
zawsze wieksza uwage zwracałem na biodra i tyłek niz na piersi .. http://www.drezkill.com/Kirk's%20Crap/Women/nice%20ass.jpg Ale to moze dlatego ze laski mocniej eksponuja zwykle posladki niz piersi . Najwazniejsza jest jednak osobowosc dziewczyny . Co z tego ze ma fajny tylek jest jest zdzirowata jak Doda ?

Gość terecha_decha
a to powiedzcie mi co takiego fajnego jest tylek? cycki chyba bardziej przyciagaja uwage i sa takie kobiecie ....

Gość terecha_decha
? hmm

Gość Matiz
Wiesz ze nie wiem ? Ciezkie pytanie :) Poprostu ksztal :) piekno :) Piekny tyleczek mowi wiele o jej wlascicielce :) np. ze dba o siebie Czesto sie mowi potocznie (jak facet ma kobiete) ze ma fajna laske badz dupe ... moze dlatego zwracamy uwage na pupy i to nas kreci

Gość terecha_decha
a jaki to jest piekny ja jestem szczupla, zgrabna jak to powiedzial moj byly... ale skad mam wiedziec czy mam fajny? nie mam duzej dupy

Mój mąż o płaskiej kuzynce powiedział,że jak facet się do niej przytuli po ciemku to nie będzie wiedział,gdzie przód a gdzie tył.

Gość Matiz
Zbita jedrna pupa to ladna pupa :) Kazdy facet ma swoj okreslony typ ... Jedym podobaja sie wieksze pupy a innym mniejsze (no i ja to takich naleze) wszystkim nie dogodzisz Mowisz ze jestes szczupla filigranowa niska i tyle mi raczej wystarczy zeby ci powiedziec ze twoja pupa mi sie podoba :) heheh

Gość terecha_decha
heheh Dziekuje ;)))

Gość Matiz
Tak wiec ciesze sie ze rozwialem twoje watpliwosci :)

Gość headvig
mój mąż też ma żonę która praktycznie jest deską. za to twierdzi, że woli szczuplejsze deski niż grube cycate. kombinacja drobna-cycata jest dość rzadka, najczęściej cyce są silikonowe. bez obrazy dla szczupłych pań, których natura obdarzyła, ale znam takich mało :)