Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunhilda preknasnaja

Polacy nie są kiepscy w łóżku

Polecane posty

Gość brunhilda preknasnaja

Witam. Mam 22 lata. Miałam kilku partnerów, tylko do seksu. Nie mam "musu", by być z facetem w związku. W relacji typu "tylko seks" tak, ale nie do związku. Możecie mnie nazywać egoistką, "chłodziarą" itp. Jak napisałam miałam partnerów tylko do seksu. Owszem, trafiały mi się "małe" egzemplarze, ale moim zdaniem z Polakami nie jest źle. W tym kraju naprawdę są fajni,przystojni dobrze uposażeni mężczyźni, tylko trzeba dobrze trafić.Wiem, co mówię, bo na takich natrafiałam. Większość Polek(tak, Polka będzie krytykować Polki!) to faktycznie księżniczki, leżące jak kłoda, a jedyną ich czynnością jest rozłożenie nóg i leżenie. Nie dziwię się, ze faceci to czasem impotenci, bo po co się starać?Dla kogo? Dla księżnej Brunhildy, która ma wymagania jak z księżyca? Ja nigdy nie marzyłam o księciu na białym koniu. I być może dlatego trafiały mi się fajne "egzemplarze"(Panowie, wybaczcie moje porównanie). Faceta trzeba rozpalać, pokazać mu, chociażby spojrzeniem, ze się go pragnie. Inaczej nici z tego. Zdarzało się, że facet szybko kończył, ale to dlatego, że jak sam twierdził, było mu świetnie i nie mógł się powstrzymać. Polacy może nie są idealni, ale niech Polki nie narzekają. Ja wolę Polaka z małym uposażeniem, niż Murzyna, czy innego Araba. Nie to, ze nie jestem tolerancyjna, ale już wyobrażam sobie z nimi seks... Dla mnie oni mogą mieć 30 cm, ale w życiu bym ich nie chciała!!!Nawet za dopłatą. Żadna moim zdaniem przyjmność, ale dla tych kobiet, które mają pochwy, z przeproszeniem, jak wiadra po urodzeniu 3 lub więcej dzieci. A teraz, pzryjmuję krytykę i minusy za moje zdanie:)Pozdrawiam!

Gość hyjudw
i co z tego

Gość być albo mieć
spadaj dziffko

Gość magda*21
zgadzam sie, Polacy przede wszystkim wiedza jak dotykac kobiete mmm... A jeszcze starsi to juz niebo! Jestem teraz w niezobowiazujacym 'zwiazku' z 37letnim facetem- powiem jedno, jest bosko!;)

Gość gitcio
No i super!!! gratuluję Ci!