Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam robić

Mój mąż - to jakaś życiowa pomyłka!

Polecane posty

Gość i co ja mam robić

Pracuje, przychodzi z pracy kładzie się spać i tylko śpi. Wstanie zje coś i spać, bo już noc i rano do pracy. Jak przychodzi weekend i mamy oboje wolne, to nigdy nigdzie nie chce wyjść, bo śpi albo tłumaczy się tym, że on nie ma potrzeby nigdzie wychodzić. To jakiś żart. Jesteśmy małżeństwem dopiero dwa lata, a ja już mam go serdecznie dość.

Gość widziały gały co brały
😴

Gość headvig
podaj mu magnez - może jest przemęczony i zestresowany, zrozum chłopa. a jak nie to sama zorganizuj jakąś romantiko kolację, jak nie chce wychodzić to w domu, nastrój i te sprawy i z trzepotem rzęs wyżal się małżonkowi na klatę, że chciałabyś choć raz w roku wyjść z domu...

Gość zalamana 121
wiem co czujesz bo mam tez problemy z mezem i nie wiem co mam robic

Gość i co ja mam robić
Jak najbardziej pracuje. Jeszcze przyjdę i obiad ugotuje, posprzątam i popiorę. Ale nie na to narzekam, narzekam na fakt, że mój mąż strasznie dziadzieje, robi się stary duchem, a ja tak nie mogę. Nie mamy jeszcze dzieci, ale nie wyobrażam sobie powiększania rodziny, jak on tylko śpi. Widziały gały faceta z ambicjami i z pasją, a teraz? Teraz to jest porażka.

Gość i co ja mam robić
headvig - romantiko kolacja to była przygotowywana już nie raz, ale on ma to do siebie, że wiecznie narzeka. Nie był taki kiedyś. Ani wspólne wakacje, ani narty jak kiedyś... dosłownie nic. Tak się przyglądam i zastanawiam co się stało.

Gość i co ja mam robić
Oj tam rozwód... nie chcę się rozwodzić, bo to dobry chłopak jest, ale muszę pomyśleć nad rozwiązaniem problemy, bo tak dłużej nie może być.

Gość i co ja mam robić
Jak praca go wykańcza jak od lat robi to samo i problemu nie było. Nie pracuje ciężko, więc nie przesadzajmy. Ja też pracuje i tak nie narzekam.

Gość i co ja mam robić
Jak to nie masz problemu z tym? Ja nie mogę na to już patrzeć i próbuję znaleźć jakieś dobre rozwiązanie. Można się zdrzemnąć po ciężkim dniu pracy, ale bez przesady. Ani ze mną nie porozmawia ani nic, bo śpi.

Mój może fizycznie się nie wykańcza ale psychicznie. Dużo odpoczywa i np. już zasnął :D Przyzwyczaiłam się do tego :)

Gość faceto.
Zrób mu laskę.