Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

supermen123

telefon na karte - pytanie do tych co są w temacie

Polecane posty

czy ktoś sie orientuje który operator ma najciekawszą oferte jeżeli chodzi o połączenia przychodzące? (chodzi mi o najdluzszy okres polaczen przychodzących współmierny z kasą jaką sie zapłaciło za doładowanie). Bo ja dużo nie dzwonie, a nie chcialbym ciagle doladowywać konta żeby mogli do mnie dzwonić. Operatorzy jakich znam to tylko ci z reklam, czyli: 1) PLUS 2) Orange 3) Play 4) Heyah

Gość VampireBlood
ja mam 6 lat orange

Gość adfasfsadf
W orange jak się "załadujesz" za 25 to masz 1 rok ważności na rozmowy przychodzące, a jak z resztą to nie wiem.

ja polecam plusa 30 zł na miesiąc starcza w T mobile 25 zł na połączenia wychodzace ale moim zdaniem dużo gorsza oferta

no tak, tylko że jak ja widze doładowania w ''Play'' typu 5 zł (i ważność 5 dni - żal) to mi sie odechciewa. 5 zł ja nie zuuzyje w 5 dni (nie ma szans - nie jestem starą babcią gadającą o pierdołach godzinami, rozmowy są krotkie bez witania i żegnania - 10-15 sekund). Mnie interesuje cos typu: doladowanie za 100 zł i waznosc powiedzmy 200 dni ! Jest cos takiego?

tez uwazam że Plus jest w tym najlepszy :) a w Mixie miałam tak że nawet jak nie miałam środków na koncie a wczesniej kilka doładowan w miesiacu to mogłam pisac smsy akonto :P przy kolejnym doładowaniu mi pobierali :P

powiedzmy że ładujesz te 30 zł w plusie: i tak płacisz 6 zł za pakiet 21 minut do wszystkich sieci w plusie możesz nawet razy dwa jak mało rozmawiasz wiec 42 minuty Ci w zupełności wystarczy jakiś pakiet smsów 250 do wszystkich sieci za 10 zł i masz jeszcze dodatkowe 8 zł na dodatkowe wypadki w razie czego.

ja polecam plusa 30 zł na miesiąc starcza w T mobile 25 zł na połączenia wychodzace ale moim zdaniem dużo gorsza oferta

Gość maturks4
T-Mobile masz teraz promocję: rok ważności konta bez doładowań. Ważne: tylko telefony na kartę, bez umowy. Trochę to głupie, ale mi wytłumaczono: "pan już zrealizował promocję, bo dostał telefon za 1 zł. A ci bez umowy musieli wydać kilkaset na aparat (hic!:D )

Gość Ja mogę polecić orange
Już 5 rok jestem w tej sieci i jestem bardzo zadowolona. Po kupieniu startera i aktywowaniu numeru połączenia możesz odbierać rok a jeśli chodzi o doladowania są takie 5zł na dwa dni 25zł na miesiąc 50zł na 3 miesiące i 75 albo 100 na pół roku ale w tym ostatnim przepadku nie jestem pewna wartości bo za tyle nie zasilalam jeszcze ale ważne na pewno jest na 6 miesięcy. Do tego masa pakietów i promocji. Polecam wcześniej miałam plusa ale uważam że to złodziej (bez urazy dla użytkowników)