Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M a m s p r a w ę

Szukam tego gościa, kto kolwiek zna ?

Polecane posty

Gość M a m s p r a w ę

Dzień dobry. Mam sprawę do tego gościa chyba do tego znalazłem w necie te zdjęcie. Patrze a to mój dobry znajomy :) Ktoś go zna ? Moze to tez być sobowtór. Oby nie bo muszę się z nim skontaktować. To chyba mój dobry znajomy. Pomóżcie! http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb7f62b8ba0b5eed.html

Gość M a m s p r a w ę
Zaginął bez wieści :( takie z nim jaja leciały, wariat jakich mało :D stuknięty i to mocno ale bardzo wporządku przynajmiej dla mnie :) browara to my nie jednego obalili razem he he ma specyficzne poczucie humoru :D wariacie jak czytasz to napisz do starego kumpla :) napisałem tutaj ponieważ dużo różnych osób tutaj czyta moze ktoś coś będzie wiedział o nim. Pozdrawiam

Gość Szprotusia
Ja go znam :) tez dawno go niewidziałam ciekawe gdzie się buja, z tym że stuknięty to z autorem się zgodzę :D ale w pozytywnym słowa znaczeniu. Tak z innej beczki pytanie do dziewcząt. Jak się on wam podoba ?

Gość M a m s p r a w e
Szprotusiu to jest nas dwóch, coś kojarzę ten nick twój hmm... w kazdym bądź razie sylwester tuż tuż i tego oszołoma niema. Moze wyjechał za granicę? tu chyba nikt oprócz ciebie i mnie nie zna tego wariata :( muszę się napić piwka. Stary piej za ciebie za ciebie tez się napiję Szprotusiu :) kurwa jego mać wkurwiony jestem. Jak cie spotkam to ci wpierdole za to że ze mną nie pijesz. Trzymaj sie gdzie kolwiek jesteś!