Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MSka;)

proszę doradźcie mi...najlepiej ci co mają psa w domu

Polecane posty

Gość MSka;)

chodzi o psa,już nie wiem jak mam do niego podchodzić żeby się mnie słuchał,karcenie i krzyki do niego nie docierają!a chodzi o to że gdy jestem z nim na spacerze i spuszczam go ze smyczy żeby sie wybiegał,on ucieka i sie mnie nie słucha!najczęściej to ucieka gdy jakaś suka ma cieczke,wtedy to już nic do niego nie dociera...nie wiem już co robić,kastracja nie wchodzi w gre

Gość MSka;)
nikt nie chce mi pomóc?to chociaż podajcie mi jakieś dobre forum na którym rozwiązują takie problemy i na którym bedę mogła liczyć na pomoc

Gość psiaraaa
musisz go nauczyc wracac na komende , wolasz jak przyjdzie jakis smakolyk, a jak ma powazne problemy z przychodzeniem to dluga linka pusczasz wolasz przyjdzie nagroda i tak sie nauczy krzyki dzialaja odwrotnie bo pies kojarzy przyjscie z czyms zlym jak krzyczysz jak wroci musisz go glaskac ja mam pitbulla i w ten sposob go nauczylam nawet na zawolanie mojej 4 letniej corki wraca bez problemu

Gość MSka;)
oo dziękuje ci psiaaro;)następnym razem tak zrobie,ale już niestety pokrzyczałam na mojego pupila:/ po prostu mnie nerwy poniosły

Gość psiaraaa
tylko spokoj i nic wiecej i raczej metoda nagród a nie kar i to skutkuje jak sie orientujesz pitbull jest ciezkim psem a moj chodzi jak zegareczek

Gość ewa wie wszystkoo
OOO JUZ BEDZIESZ WSZYSTKO WIEDZIEC BO EWA WIE WSZYSTKO , EWA CI WSZYSTKO POWIE NAJLEPIEJ BO EWA TO WSZYSTKO WIDZACA I CZUWAJACA 7/24

Gość MSka;)
bo nie mam kasy,nie jestem bogata,a taki zabieg troche kosztuje,dlatego nie wchodzi w gre

Gość hyip8745
To że pies leci do suki która ma ruje to jest natura i tego nigdy i niczym nie zmienisz :-)

Gość dogomania
dogomania - takie forum ciekawe, może tam. Musisz go uczyć, ale nie karcić jak przyjdzie do ciebie tylko jak ty wolasz i musisz po niego podejść. Spróbuj na zamkniętym terenie, gdzie nie poleci daleko, np. ogród, działka.