Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka 1

Podczas rozmowy zrobiłam print screena :D Też to robicie?

Polecane posty

na skypie no zrobilam mu bo nie mam żadnej fotki ale tak patrze to on wcale nie jest piękny :( a jednak jak gadamy to mi sie podoba :) to zakochalam sie czy nie?

Gość a ty podobasz
sie jemu? zamiesc swoja fotke to ocenimy czy jestes ładna!

Gość 3ew4uiopiuyterwewwrtyudres
ile masz lat? :|

Gość Muffinki w kropeczki
Nie przeceniaj się, nie ma tylu ludzi, którzy cię ubóstwiają na tyle, żeby usilować być tobą. Żartujesz sobie? Twoje posty zazwyczaj są nudne, poniżające i brdzo depresyjne.

czy ja mu sie podobam? jakbym mu sie nie podobała chyba by nie gadał ze mną:) (tacy są faceci :) ) zamieszcze moje foto tutaj tylko jeszcze nie wiem czy pod moim nickiem czy jakos anonimowo :D bedziecie mogli oceniac ;p lat mam 22 babeczki - uroda i to coś...usmiech ;) to że widze że mu chyba też zależy skoro mnie pyta o której bede :D jak facet nie zabiega to choby był piekny odpada ;)

Gość Muffinki w kropeczki
Oj taak:) te uśmiechy zwalają z nóg:) Facet może być przeciętny, ale jeśli ma TEN uśmiech...;)

tak :) śmieje sie z moich żartów albo tej mojej nieporadnosci jezykowej :D ja też nie moge sie przestać usmiechać jak na niego patrze... trudno mi sobie to wyobrazic że on jest setki kilometrów gdzie tam...przecież jest taki podobny... :( w sumie to chciałabym go spotkac 😭