Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiapadynska

Czy owieczka sama pisze posty czy kopiuje?

Polecane posty

Gość asiapadynska

Bo tak weszlam na jakis jej topik, popatrzylam i posty sa pisane praktycznie bez bledow, z uzyciem interpunkcji i nastepuja dosc szybko po sobie. W sumie to jestem pod wrazeniem bo ja nie wyprodukowalabym tylu postow, w tak krotkim czasie i bez bykow :P

Gość asiapadynska
No...obled. Ale zobacz, ze one pisane sa w dosc krotkich odstepach czasu. Uzywa interpunkcji, nie robi jakis koszmarnych bledow.

Gość gjhjfhjfhj
Też to podziwiam. Ale sama to pisze na 100%.

Gość rtuiryuiryui
Ja się dziwię, że jej się chce tyle pisać.

Gość asiapadynska
No ja tez podziwiam :-) Ja przy takim tempie produkowania postow to bym nasadzila bykow. ze ho, ho ;-)

Gość kikkkkkkkaaaa
ale pisze bez sensu i nie wiem czemu to ma służyć. to jakaś wariatka która nie ma co robić

Gość Niekumatosc
yyyy....a dlaczego 'owieczka'?czy to poprzedni nick? co do jej postow, moze i poprawnie interpunkcyjnie, jednak pozbawione sensu...Autorka widocznie pod wrazeniem ksiazki 'Wojna polsko-ruska'...podobnym stylem pisana i rowniez niemadra.

Gość yujkm
ludzie doszukują się w jej postach nie wiadomo czego, ale ona konfabuluje i pisze bzdety bez sensu

Gość Allianna
no wlasnie...skad ta 'owca'?dlaczego ja tak nazywacie?

Gość asiapadynska
Ale sprobujcie napisac takie posty o niczym, bez bykow i z interpunkcja :D i to tak, jeden po drugim. Ja bym nie dala rady ;-)

Gość dlaczego owca?
owieczka ma tu duży staż, pisze tylko na pomarańczy. jest niepodszywalna :D przez pewien czas podpisywała się prawdziwa owieczka boża i stąd owca ;) p.s. pozdrawiam owieczkę :)

Gość o kuwa!
Oplułam monitor! Babeczki będziesz królem forum! Od początku forum takiego głupka tu nie było. :D :D :D

Gość hehe pasują do siebie
:D

Gość Pusica
i znowu ten babek w kropek, wczoraj wykłócał się że dla niego kobieta która napije się w parku piwka z puszki pchając wózek, to alkoholiczka. Dodam że dziewczyna była ładna i normalna, nie menelka, ale Babek w kropek uważa że jak już jest matką, to nic jej takiego nie wolno. A może miała super,dzień, coś jej się udało i chciała to "opić"?