Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pennypaige

Alez mam dola...kto jeszcze...

Polecane posty

Gość aaa:)
dlatego powinnyśmy wyciągać wnioski.. ze wszystkiego.. a wiec refleksja i wnioski. Jeszcze aby zapomnieć ... wypełnienie czasu... marzenia! szukanie hobby i poświecenie się mu

ja siedzę już długo w domu z praca nic się nie chce wykroić, problemy mnie dopadają i nawet nie mogę wyjechać i nie mam doła, olałem wszystkie kobiety i oglądam adrenalinę i mam ubaw;)

Przylaczam sie...siedze sama w domu, mam 26 lat, moj 5. "powazny" zwiazek sie rozpada. Kochalam kiedys kogos, przez 2 lata mialam nadzieje, ze on sie odezwie, zylam tym. Dzisiaj dowiedzialam sie, ze mieszka w ch...daleko, ma dziewczyne, jakas ustawiona buisnesswoman, starsza od niego o 8 lat. Jedyny chlopak ktorego kochalam i w kazdym szukalam jego. Ech:( http://www.youtube.com/watch?v=_fx3DIkcwL8&ob=av2e Moje dolujace rytmy. O spelnionej milosci.

Gość ja tez mam mega dola
aaa:) pierdolisz znawcanieprzyzwoity dlaczego nie możesz wyjchac? ja sie stad zmywam za jakiś czas :P

taa miłość.. a raczej chemia, może dobrze że tak się stało, zostały miłe wspomnienia...

Najgorsze jest to, ze ja czuje ze zostane sama. W wieku 14 lat kiedys na Wigilie mama mnie znalazla placzaca w lazience i sie spytala co mi jest. Powiedzialam jej, ze jak oni umra to zostane zupelnie sama i nie bede przezywac takich Swiat. Teraz czuje dokladnie to samo.

ja Wam powiem, ze wypije piwko i lece po winko

nie rozumiem takich ludzi.. uciekać ? problemy trzeba w miare możliwości rozwiązywać lub nich zapominać a nie uciekać aby się odkładały

Wspomnienia...Piekne bo pokazuja co bylo i straszne bo pokazuja czego nigdy juz nie bedzie. Boze, mam tylko nadzieje, ze on jest szczesliwy i ta kobieta go nie skrzywdzi.

depresja jesienna chcialabym Cie pocieszyc, ale sama nie wiem jak. Nie jestem w tym dobra :P powsciagliwosc mnie ogranicza :P

Gość pennypaige
Jem do wina ser plesniowy pelnotlusty i szynke schwarzwaldzka...nie ma tu nikogo z diet?

aaa:) a ja wlasnie musze uciec, zeby moje problemy sie jakos rozwiazaly :) to troche skomplikowane :P

jedz co chcesz :) jak Ci tylko smakuje ... smacznego!

wycztałam gdzies na necie, ze wino spala tluszcz :D wiec jedzcie i pijcie . Troche mi juz wiruje hahahaha

czasem ucieczka to też jakiś sposób... najważniejsze to świadomie podejmować decyzje.. świadomie konsekwencji jakie się z tym wiążą\

Spoko jest, wiecie ilu przeze mnie tak siedzialo. Musze odbyc swoja kare.Konczylam moje zwiazki z dnia na dzien, wczoraj bylo dobrze, dzisiaj musimy sie juz rozstac. Bylam jak takie male zwierzatko, szukalam w kazdym facecie tamtego, zagladalam w oczy, kiedy znajdowalam chociaz namiastke to myslalam, ze jest oki, zapomnialam. Nie zapominalam, on ciagle sie odzywal w mojej glowie, tesknilam za nim jak glupia. To takie zalosne, ranic tylu ludzi dla wspomnien.

nie spala, lecz wspomaga trawienie a alkohol to tez kalorie :)

Gość kochajaca dwudziestka2020
ja tez mam dola. chcialabym sie zabawic z moim Miskiem ale on chyba juz wyrosl z zabawz-ma 24 lata- tylko by siedzial w domu. tlumaczy ze problemem jest brak kasy. no ja rozumiem ale i bez kasy mozna sie zabawic. jest ciagle zmeczony. no tez mu sie nie dziwie ale tak jest zawsze. chcialabym tez sie upic z nim i kolezankami polazic po dworze nie tylko siedziec w domu zrobic cos szalonego. ale niestety tylko siedzimy w domu. a teraz jestem sama w domku...

Gość pennypaige
Mi juz wiruje na ostro, ale jeszcze trzymam fason. Mam w lodowce sernik na zimno, uwielbiam pic wino ze slodyczami, zaraz go tez rozdziewicze. I sobie zapuszczam: http://www.youtube.com/watch?v=WUWbMRl_GHg

nie raniłaś..

czasami człowieka w życiu spotykają takie rzeczy z których nie ma oczywistego wyjścia a ja jestem mimowolnie uziemiony i co...? mam płakać?? przeczekam przyjdzie czas i na moje plany

Jestem takim zdolnym czlowiekiem, a tak marnuje sobie zycie. Moj problem jest taki, ze za szybko sie poddaje i brakuje mi wiary w siebie. Czasami wiem, ze mam to cos, a czesciej wydaje mi sie, ze jestem beztalenciem.

nie rozumiem.. same młode dziewczyny... ja to jednak mam szczeście :)

Gość duszona przez życie
a ja nie wiem co mam...ale tez piję...bo zgubiłam się dość dawno w swoim życiu..... ,,samotna wsród tłumu..ale nie tylko ja..."

pennypaige ooo tez bym cos zjadla, poszperam w lodowce :D

Gość smutasek111
ja też mam mega doła:O:O

swoje doły odchorowałem, ciężko było, a teraz nigdy bym nie przypuszczał ze potrafię znieść to co zniosłem i jeszcze znosić będę musiał, nie szukam współczucia, zamykam się w 4 ścianach i przeczekuje

jak myslisz ze jesteś beztalenciem to nim się staniesz