Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retghkrhmmh

przerażający sen 2 raz z rzedu - wchodze do kaplicy cmentarnej i widze trupy

Polecane posty

Gość retghkrhmmh

Przedwczoraj śniło mi się,że bylam na cmentarzu,weszłam do kaplicy(nie wiem dlaczego) jakis czlowiek byl w trumnie,a ja sie modlilam zarliwie ale nie nad nieboszczykiem tylko nad wypędzeniem jakiś demonow:o dzisiejsza noc uplynela spokojnie:) na nieszczęście-rano około 6 obudziłam się i postanowilam uciac krotka drzemke, i wlasnie podczas tej drzemki(10min) snila mi sie taka scena: Wchodze do kaplicy spokojna,wyciszona,widze jakas duza,szeroką trumnę...ale nie ma w niej nikogo.Podchodzę bliżej,,proszę aby ktoś odkrył poduszkę(leżała na srodku) ,tam bylo male dziecko...może z miesiąc,dwa.. sine,malutkie... leżało spokojnie,aż nagle otworzylo szeroko oczy i wystawiło nienaturalnie duzy język ... "merdało" nim wokół ust... wpadłam w panike,wszyscy byli spokojni,widzialam tylko postacie,bez twarzy...ale jedna osobe rozpoznawałam to byla moja dawna bliska kolezanka,drogi rozeszly sie po szkole ,kazda poszla w swoja strone,obowiazki rozluznily kontakt.probowala mnie uspokajac,mialam wrazenie ze jestem wariatka wsrod wszystkich opanowanych ludzi... wracajac do dziecka-nie pamiętam czy nie walczyło... chyba tak,bo ktoś przyciskał poduszke az w koncu dziecko przestalo sie ruszac... wtedy przerazona sie obudzilam.pamietam mialam sen o cmentarzu,i za kilka tygodni ktos umierał.nie chce nikogo stracic...

Gość retghkrhmmh
podnosze...prosze przeczytajcie...dziekuje tym ktorzy wytrwaja do konca..