Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mnie nieee pookona

Jakie znacie języki obce?

Polecane posty

Ja jestem oryginalna, bo znam marsjański, jowiszowy, czarnodziurowy i księżycowy. :) Jest w stanie ktoś mnie przebić? :p

Gość ja znam wszystkie
i co zatkalo kakao

Maa- cześć po marsjańsku; Joa- tak się przywitamy na Jowiszu; Cza- jak wlecisz w czarną dziurę, to tak się przywitaj; Ksa- a tak powitasz na księżycu gościa. Koniec lekcji 1; jutro będzie druga... Bye :)

Gość suchość
niemiecki naturlich. kazdy polak powinien znacten language! tak samo russich.

Gość Tez mi mecyje
Ja tez je znam a dodatkowo Wenuski i podstawy Słonecznego.

Gość oj ciężko spamiętać
tyle ich było! Najfajniejszy był Madzi w moim odbycie :)

chyba nie jednĄ butelkĘ jak wy możecie znać kosmiczne languages, jak wy nie potraficie nawet tych ziemskich,nawet polskiego

jennifer8787*** trochę niemieckiego -podstawy i średnio zaawansowany angielski to fatalnie, bo na marsie umarłabyś z głodu

Znam niemal wszystkie jezyki swiata. Suahili podstawy Pendżabski biegle Malgaski biegle Indian Nawaho średnio zaawansowany Paszto rozumiem ale nie mówie Wszystkie pozostałe w stopniu perfect Ponad to języki migowe w stopniu zaawansowanym, Esperanto również a jak dobrze pochleje to również wymarłe dialekty afrykańskie.

Gość suchość
Ich heIBe Bronisława, wohne in Warsaw und komme uas Polen. Ich bin neunzehn Jahre alt. Ich interesiere fur mich Sport, Musik und Tiere. Ich habe zwei Katze und ein Hund Azor. Meine Mutter heiBt Dorota. Sie ist Polizistin. Mein Vater heiBt Kazimierz. Er ist Mechaniker. Mein Bruder Stefan ist zehn Jahre alt. Mein Haus ist groB und gemutlich. i co umiem!

Znam niemal wszystkie jezyki swiata. Suahili podstawy Pendżabski biegle Malgaski biegle Indian Nawaho średnio zaawansowany Paszto rozumiem ale nie mówie Wszystkie pozostałe w stopniu perfect Ponad to języki migowe w stopniu zaawansowanym, Esperanto również a jak dobrze pochleje to również wymarłe dialekty afrykańskie. odpowiadając poważnie, nie wierzę Ci

Ich heIBe Bronisława, wohne in Warsaw und komme uas Polen. Ich bin neunzehn Jahre alt. Ich interesiere fur mich Sport, Musik und Tiere. Ich habe zwei Katze und ein Hund Azor. Meine Mutter heiBt Dorota. Sie ist Polizistin. Mein Vater heiBt Kazimierz. Er ist Mechaniker. Mein Bruder Stefan ist zehn Jahre alt. Mein Haus ist groB und gemutlich. i co umiem! Say hello to your mother :) Czyli pozdrów mamę :)

Wybacz, ale nie da się znać niemalże wszystkich języków świata. Zdajesz sobie chociaż sprawę ile ich wszystkich jest??

rosyjski, angielski, niemiecki początkujący i zaczynam naukę arabskiego i urdu

Gość No jak pochleję to też
w każdym się dogadam :D :D Wczoraj w pubie chlałem z japończykiem, spoko się gadało :D :D :D U mnie w mieście pracują, ten przyleciał w poniedziałek, słowa po polsku nie zna, a ja ani angielski ani tym bardziej japoński. Zacząłem od "Cze Toranaga san!" :D :D :D