Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na dzis

Pijecie alkohol przy dzieciach?

Polecane posty

Gość pytanie na dzis

mam na mysli oczywiscie piwo, lampke wina, ale moze sa tu tez mamy, ktore sie upily? Pytam z czystej ciekawosci. Jestesmy anonimowe wiec mozna szczerze napisac;)

Gość kolorowoooo
wiesz co w naszym domy pije sie alkohol z kulturą, lampka wina do obiadu itp i syn to widzi ze np swietujemy jakies sukcesy osiagi, wole by widzial jak robi sie to w domu z kultura i sie tego uczyl niż miałby si e uczyc na ulicy od innych złopania piwska pod sklepem

Gość kinia1321
oczywiście że tak...

Gość jesli jest
jesli jest dodatkowa opieka w formie babci czy niepijacego mea, to jak najbardziej tak; nie ma co robic z tematu tabu - alkohol jest dla ludzi nigdy jednak nie upijam sie gdy dziecko jeszce nie spi [a gdy spi, to bywa ze tak ale wtedy ta sama zasada - musi byc w domu osoba calkiem trzezwa]; w zasadzie pije bardzo rzadko, wiec taki system nie sprawia mi najmniejszego problemu

Gość nieee,
ale tylko dlatego ze alkohol jest u nas tabu.....mąz pił...teraz jest juz 5 lat tzreźwym alkoholikiem.....Jak starsze dzieci były małe alkohol był codziennie :(

Gość jasne że tak to normalna
sprawa, piwko do filmu czy winko do obiadu, nikt przecież nie chleje do nieprzytomności.

winko, czasem drinka to tak,ale jak idę na imprezę gdzie wiem że bedzie wiecej alkoholu to prosze mamę żeby przyjechała :)