Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majrrra

Mieszkam z piątką dzieci na melinie!!!

Polecane posty

Gość majrrra

mamy zaledwie 30m2,grzyb w mieszkaniu,malutka lazienke w ktorej nawet nie ma miejsca na kabine,jestem zrozpaczona,juz nie wiem co robic,blagalam,prosilam,plakalam i nic,maja nas po prostu gdzies,To jest mieszkanie socjalne,oprocz mnie mieszka tam jeszcze trzech pijakow i dwie pijaczki,dookola brod i smrod,wieczne awantury,w nocy spac sie nie da,tragedia:( Jestem zrozpaczona:( Dzieci wychowuje sama,bo ich ojciec nie zyje,musze tyrac zeby mialy co jesc,nie stac mnie na zmiane mieszkania za ktore bede musiala placic 800zl miesiecznie,co ja mam robic?:(

Gość nnnnahahahs
I oto nasza Kochana Polska...:)

Gość majrrra
Nie w jednym mieszkaniu,tylko w budynku

Gość majrrra
w szkole i w przedszkolu,siostra moja je odbiera i siedzi z nimi u mnie poki ja nie wroce z pracy.Internetu ani komputera nie mam,pisze od kolezanki,a co do 800zl to mialam na mysli kwote za mieszkanie,ja zarabiam 1300 + pomoc z MOPS-u

Gość majrrra
to nie jest prowokacja,przysiegam!

na pewno prowokacja. Poza tym normalnie w mieszkaniach socjalnych przypada 5m2/osobę i tu by się zgadzało poza faktem że gdy są dzieci, metraż ten jest automatycznie większy. Wiem bo siostra mojej znajomej była w podobnej sytuacji. Ale rzeczywiście mieszkali w melinie

Gość ty tu urządzisz
Ale o co chodzi? Ktoś ma Ci coś DAC? Ja na swoje 30 m2 muszę 30 lat zapierdalać i bankowi w zębach oddać 200% wartości mieszkania, a Ty uważasz, że popłaczesz, to ci się należy? Weź mnie nie osłabiaj. Rozumiem też, że można wpaść z pierwszym dzieckiem, ale potem to już mniej więcej wiadomo skąd się biorą - a Ty lekką ręką (hm) robisz sobie całą gromadkę, a potem płącz, że nie ma kasy i mieszkanie za małe??? Grzyb w mieszkaniu możesz zlikwidować własnym sumptem, nikt z zewnątrz nie jest do tego potrzebny.

majrrra: Jeżeli to nie żarty to odezwij się do mnie na maila bo tu cię obrzucą błotem zaraz i tyle będzie z rozmowy/pomocy: babeczki_kropeczki@o2.pl Ale jak żarty to naprawdę nie pisz.

Gość majrrra
ok odezwe sie,dziekuje Ci bardzo!