Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nieśmiała123

mam 19 lat i nigdy sie nie ałowałam

Polecane posty

Gość ja mam 27
Dużo moich koleżanek mając 19lat nie miało chłopaka. I nie ma powodów do wstydu. Ja straciłam dziewictwo w wieku 22 lat.:-) nawet nie tęskniłam za tym. Miałam mnóstwo adoratorów wiec nikt nie podejrzewał,że jest coś nie tak ze mną.. I dalej nie umiem się całować.

nieśmiała123 - nieśmiała, pomyśl sobie, że ja jestem od Ciebie starsza i też z nikim nie była, nigdy nie spotykałam się z żadnym facetem, nie chodziłam na randki. Mnie sie z tego śmiać chce, bo co tu można zrobić. Zaraz będę mieć 24 lata, to już nie jest wiek na randkowanie i pierwsze pocałunki.

do tej co do mnie pisała- to nie ja mam taki problem, szuka porady to jej radzę, gdyby jej to nie dręczylo to by tu nie pisała, a skoro jest jej tak z tym źle to niech ma to za sobą... Nie jestem wredna, no może trochę, bo zaskakują mnie jakie ludzie mają problemy...To co, lepiej jej napisać żeby czekała z tym do ślubu i sama się rozczarowała czy co? Nie lize się z pierwszym lepszym, choć wtedy niby byłabym dziwka, a jak facet próbuje wszystkiego po kolei to jest wtedy cool, super macho i w ogóle...

Gość ja mam 27
Lepiej 24 niż 27 hahaha

Gość jak ja takie cos czytam
Matiz00 spokojnie i na Ciebie przyjdzie kolej :)

dla mnie jest troche głupio że mam tyle lat i z nikim nie byłam i nie mam się komu wygadać czuje że ludzie gadają a dla mnie bycie z kimś nie oznacza bycia tylko po to żeby nie być samemu.

Ja mialem dziewczyne w wieku 17 lat (zwiazek trwal rok) wiec juz kolej byla :) no ale od 4 lat nie mam nikogo ... pewnie problem tkwi przez problemy rodzinne ktore mialem ... wstydzilem sie Gdyby nie moj ojciec pewnie sprawa wygladalaby inaczej

ok. Ale czy liczysz na księcia z bajki? Czy nikt do się do Ciebie nie zalecał do tej pory że nam się żalisz? Jestem realistką i dlatego napisałam co napisałam, bo jeśli się ma problem ze sobą, to nie ma co zwalac winy na innych... Jeśli masz taki wielki problem z tym, że się nie całowałas nawet, to chyba lepiej mieć to za sobą...