Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weddingplannerka

Zorganizuję Twoje Wesele niemal za darmo

Polecane posty

Gość weddingplannerka

Witam nowożeńców, jestem początkującą konsultantką ślubną i chciałabym wam pomóc w organizacji tego jedynego dnia. Pomogę Ci znaleźć salę, fotografa, kamerzystę, wspólnie zastanowimy się nad prezentami dla rodziców, gości. Odbędę z Toba wędrówki po salonach z sukniami ślubnymi, pójdziemy razem do kosmetyczki, fryzjera... wybierzemy zaproszenia i zastanowimy się nad dekoracją kościoła, sali, samochodu, wybierzemy najpiękniejszy bukiet slubny I pomogę w wielu, wielu innych sprawach. Mogę także zając sie konkretnymi wyznaczonymi przez ciebie sprawami, a moge zostać tylko waszą koordynatorką, tworzę wtedy harmonogram od paru dni przed az po sam dzien ślubu, jestem z wami w tyc ostatnich dniach a także w dniu ślubu od samego rana przez całe wesele i pomagam kompletnie przy wszystkim. Chodzi mi konkretnie o Poznań.

Gość pożar łatwo się przenosi
proponuję rozszerzenie biznesu o organizację styp bedziesz uniwersalna i nie dasz sie nigdy wygryźć z rynku :P

Gość dziwne pytania i odpowiedzi
ile to "niemal" wynosi?

A obciągasz też w ramach swoich usług ? Pasowałoby mi z rana wylizać podjądrze i strzelić palcówkę mojej kotce. Potem kurwa jego mac zapalasz mi fajeczkę , otwierasz jabola i dalej ciągniesz brudasa. I kurwa jego mac mam nadzieję że za darmo, bo inaczej spuszcze na ciebie psa. Zreszta ja też się spuszczę, ale do paszczy.