Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata_ghj

no co zwracac uwage szukajac nowego partnera po rozwodzie gdy sie ma dziecko

Polecane posty

Gość beata_ghj

Jak w temacie. Na co kobieta powinna zwracac uwage w facecie ktorego poznaje. Jakie rzeczy brac pod uwage szukajac kandydata na potencjalnego patrnera. Jezeli mam dziecko - corke 3,5 roczną. Czy powinno sie byc wymagającą, czy właśnie niezbyt wymagającą, jakie priorytety sobie ustanowić?

Gość beata_ghj
podnoszę

Nie wiem, nie znam się. Jedyne co mi przychodzi do głowy to fakt, że mało który singiel będzie chciał dzieciatą kobietę. No chyba że desperat albo starzejący się samotny, niezbyt fajny i ładny gość.

Gość do beliara
nawet nie wiesz w jak ogromnym bledzie jestes moj drogi :) ja sama z dzieckiem nie moglam opedzic sie od adoratorow i ciagle slyszalam ze nawet z piatka dzieci by mnie chcieli heheh byli to faceci w roznym wieku ale zawsze wyksztalceni i przystojni!!

Gość w połowie prawda
Na to czy będzie w stanie regularnie zasilać ci konto. I na nic więcej.

Gość zwracaj uwage na kase
musi jej troche miec, zeby pomoc z dzieckiem.

Gość zawsze wyksztlceni dokladnie
a innych nie checsz? czemu? niewyksztalceni nie pottafia zarabiac?

Gość beata_ghj
nie ojciec - tylko partner ktory zaakceptuje moje dziecko Nie mam duzych wymagan, co do wygladu tym bardziej, ani kasy, liczy sie czlowiek. Ale nie narzekam na brak powodzenia, wiec moze by tak podniesc poprzeczke i poszukac kogos sensownego :) zeby pozniej nie bylo rozczarowan. Blair dlaczego uwazasz ze nie bedzie chcial nikt kobiety z dzieckiem?

Gość w połowie prawda
>> Blair dlaczego uwazasz ze nie bedzie chcial nikt kobiety z dzieckiem? E tam nie chce, zrobi ci swoje, to i tamto bedzie akceptował w gromadzie własnych.

Gość beata_ghj
wyksztalcenie tez nie bedzie gralo roli. Chodzi mi o to na co zwracac uwage jak juz sie pozna ta konkretna osobe i spotykanie trwa jakiś czas, pare tygodni. Na jakie rzeczy w zachowaniu czlowieka zwracac uwage, zeby oszacowac czy mu na mnie zalezy?

Gość hhhhhhhhhhhhhhh
wiecie co pomyslalam -ze moze dla niektorych facetow, to ze ona ma dziecko moze byc na plus, bo ona jest juz spelniona jako matka, i predko nie bedzie chciala drugiego. jesli jest mlodsza od niego to super.

Zacznijmy od tego czy autorka szuka kogoś bo jest samotna czy szuka kogoś kto będzie utrzymywał ją i JEJ dziecko. Jeśli trafi się kobieta śliczna, niezależna, tylko że dzieciata to nawet nie jest źle (niezależna w sensie że jest w stanie zarobić na siebie i swoje potomstwo z wcześniejszego związku). Jeśli trafi się taka sobie, poprostu baba z dzieckiem, szukająca sponsora, jelenia, czy jak tam to zwał to trzeba by było być idiotą żeby z taką coś kręcić. 🖐️

Więc jeśli autorka nie błyszczy i naprawdę nie jest super niewiadomo jaka i szuka kolesia który na nią urobi to może zapomnieć o przystojniaku z okładek jakichś babskich pisemek. Ciężko żeby ktokolwiek na coś takiego poszedł, ale wiadomo, debile są wśród nas :)

Gość do hhhhhhhhhhh
I to jest właśnie błąd myślenia. Żaden facet nie bedzie rezygnował z ojcostwa żeby utrzymywać cudzego dzieciaka, mając możliwość zostawić po sobie potomka.

Gość beata_ghj
a co ma wygląd do tego Beliar - jestes jak bez obrazy - prostak. Przykladowo jestem atrakcyjna kobieta, wielu mezczyzn zwraca nie mnie uwage, to czy to oznacza ze powinnam szukac sobie przystojniaka z kasą? Ja taka nie jestem. Dla mnie liczy sie charakter. Czy bedzie dobry, czy bedzie mi chcial dogodzić (nie mam tu na mysli prezentow, kwiatow, placenia za mnie) Tylko inne rzeczy. Kobieta po rozwodzie patrzy juz inaczej.

Gość beata_ghj
dlaczego ma utrzymywać? kobieta sama jest w stanie sobie poradzic. Utrzymanie dziecka nie duzo kosztuje. Kobieta sama zarabia, ma pomoc rodzicow, alimenty od meza, i dlaczego ma on ja utrzymywac?? Śmieszny jesteś. Mialam na mysli ze mezczyzni poznie dojrzewaja do ojcostwa, nie kazdy chce od razu miec dziecko. To chore dla mnie co piszesz, masz podejscie jak moj byly mąż. I przez to ze mi to wpoił wlasnie że mężczyzni tak mysla ja mam takie przeswiadczenie i taką obawę, że przez to ze mam dziecko jestem kimś gorszym dla potencjalnego partnera :(:( wiem ze to okropne co napisalam :(

Gość joleczka jot
no co zwracac uwage szukajac nowego partnera po rozwodzie gdy sie ma dziecko Tak zadane pytanie sugeruje, ze chcesz zrobic casting na partnero-tatusia. A gdzie w tym wszystkim są uczucia?

Beata, przeczytaj ze zrozumeniem co napisałem. Nie pisałem że wszystkie chcą żeby je utrzymywać. Napisałem ,,jeśli" trafi się takowa to szkoda czasu na znajomość z taką. Dla wielu dziecko z poprzedniego zwiazku to wielki minus ewentualnej partnerki, więc oprócz podstawowej rzeczy jaką jest jej własna niezależność też powinna naprawdę zachęcać wyglądem. Po co pchać się w zwiazek z dzieciatym bazylem, jak jest wiele ładnych, wolnych i bezdzietnych kobiet.

Gość beata_ghj
wlasnie chodzi o to ze ja zawsze kieruje sie uczuciami. I to mnie gubi. Mam na mysli na jakie rzeczy zwracac uwage na poczatku zwiazku jak sie z kims juz zaczelo spotykac. Na jakie zachowanie? i czy mam prawo zapytac wprost faceta czego oczekuje od naszej znajmosci.

Z jakiego powodu się rozwiedliście? Zdradziłaś kiedyś faceta?

Gość beata_ghj
Beliar ty jestes identyczny jak moj mąż,. Zwykly egoista. Porzadna kobieta nigdy nie pozwoli zeby nowy facet utrzymywal jej dziecko, ma godność. a co ma wyglad do tego? Ja mam niezły wygląd, jelsi to jest az tak wazne dla facetow to chyba powinnam byc spokojna ja mialam na mysli ty zakladajac ten topik co jesli taka relacja sie nawiazuje - na co kobieta powinna zwracac uwage w jego zachowaniu zeby wnioskowac ze on mysli o niej powaznie.

Gość ja to tyle ci powiem
Beata, głupia jesteś, i tyle :( Piszesz bzdury.

Czy w twoim mongolskim mniemaniu przejawem egoizmu jest niechęć do utrzymywania jakiejś pyzy i jej bachora? No gdzie tu byłby sens i logika. Jeszcze można by się było zastanowić jak by ta kobieta była idealna (tylko że z dzieckiem).

Gość beata_ghj
pewnie ze go nie zdradzilam. To on mnie psychicznie zdominowal, nie chcial miec rodziny od poczatku, dziecko mu przeszkadzało

I już pisałem że jej zdolność do utrzymania się to podstawa. Tu nie ma dyskusji. OPRÓCZ tego powinna być super śliczna. Jak już mówiłem, żeby na dzieciatą w ogóle popatrzeć to musi być lepsza od tych bezdzietynch chociażby wyglądem. Już drugi raz porównałaś mnie do swojego męża. Cholera, twój mąż to jakiś fajny gość musi być :classic_cool:

Gość beata_ghj
jaka to dla ciebie idealna?? Ładna, zgrabna, zadbana, młodsza, dobra w łóżku, opiekuncza, wyrozumiała, zakochana w tobie, ale nie nachalna, licząca się z twoim zdaniem, tolerancyjna, niewymagająca, wykształcona, taka której z wyglądu zazdroszczą ci koledzy, lubiąca gotować, sprzątac, wierna, nieinteresowna, uległa, dobra. ??? jakie cechy jeszcze dodasz.??

Dodam że ciemnowłosa, ciemnooka, niewysoka z małymi stópkami i delikatnymi (nie kurrewskimi) rysami twarzy. Jako że dodałem także i odejmę. Wcale nie musi być uległa, może mi nawet przywalić jeśli sobie zasłużę. Może być nachalna. :classic_cool:

Gość beata_ghj
jestes pustym czlowiekiem Blair, niestety

No i młodsza wcale nie musi być. Może być starsza, czemu nie.