Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pilot wycieczek

Wszystkie ubrania dla kobiet powinny być taliowane

Polecane posty

Gość pilot wycieczek

Taliowane ubrania są eleganckie i idealnie podkreślają figurę. Każda szanująca się kobieta powinna nosić tylko i wyłącznie ubrania z wcięciem w talii :-) A jak jest w rzeczywistości ? Bez komentarza... :o

Gość =-09uygyuioply7u890p[
:) pod warunkiem że wszyscy facecie bedą nociś garnitury białą koszule i krawat i będa sie systematycznie myc

Gość pilot wycieczek
Talii nie mają tylko tłuste krowy, ale takich nie biore w ogóle pod uwagę gdyż nie mieszczą się w kategorii pojęcia kobieta :o Co do garniturów to chyba oczywiste, że mężczyźni powinny je nosić a o higienie nie skomentuję - z kim Ty się zadajesz mając wątpliwości o higienie mężczyzn ? :o

Gość pilot wycieczek
ja mam zawsze brudne buty

Gość pilot wycieczek
Nie musi być dziewicą, nie mam z tym jakiś problemów. Oczywiście jeśli młoda dziewczyna ma "za duży przebieg" to niestety jest skreślona z wiadomych względów. Analogicznie facet, który zaliczył nie wiadomo jak dużo panien także jest nic nie wart.

Gość pilot wycieczek
Tamte nisówki - dokładnie tak jest. Jeśli ktoś nie potrafi zadbać o swoją sylwetkę jest MNIEJ NIŻ ZEREM. SZacunku do kogoś takiego mieć nie można bo czy warto szanować kogoś kto nie szanuje siebie ? :o P.S. To samo tyczy się mężczyzn, żeby nie było

Gość pilot wycieczek
Widzę, że moderacja kasuje posty nieprzychylne tłustym krowom. Jak myślicie dlaczego ? :classic_cool: WOLNOŚĆ SŁOWA !!!! Ja nikogo nie obrażam, stwierdzam tylko powszechnie panującą opinię o "normalnych inaczej". Czy to coś złego ? :o

Gość jestem chuda a nie noszę
wytaliowanych pierdół. Masz poważne zaburzenia na punkcie ubrań... może skłonności gejowskie? Często przebierasz się w maminą bieliznę?

Gość ale sobie wymysliłeś
...taliowane ubrania hahaha. Najlepiej, żeby i facetów i kobiety oblec w samo żelowe opakowanie i nie będzie trzeba się domyślać kształtów, bo będą widoczne jak na dłoni. Żeby nie kupować kota w worku. Ty będziesz widział kobiece kształty a ja sobie popatrzę na twoje męskie kształty, czy warto w ogóle tobą się zainteresować :D