Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vendy

Jutro pierwszy dzień

Polecane posty

Gość xxxwer
nie stresuj się, bo nie zaśniesz ;) tłumacz sobie że wszystko będzie ok, i pewnie tak będzie. Powodzenia!

Łendi a gdzie ta druga fotka z nogami? oO No wiesz! I sie nie stresuj, wmow sobie (nawet jesli to nie jest prawda), ze sie wysmienicie nadajesz do pracy, ze drugiej takiej osoby, jak Ty, na pewno nie znajda, ze dzieki Tobie firma bedzie prosperowala wysmienicie a pracodawca bedzie zadowolony, bo sie na to stanowisko nadajesz, jak nitk inny.

powodzenia wiem co to za stres... kazdy powrot po dlugim weekendzie czy urlopie jest stresem...a co dopiero isc do nowej pracy

Dobrze będzie. Ja w zeszłym miesiącu miałam swój pierwszy dzień w nowej pracy. Nie daj się tylko omamić pochlebcą z nowej pracy 🖐️

Gość Zuzanna Amelia !ff
rdzawa dama Pochlebcą ?? KOMU , CZEMU ? - POCHLEBCOM !!!

ja już tyle razy zmieniałam pracę że kompletnie się nie przejmuję jak mam iść do nowej tylko wkurzam się, że znowu będę MUSIAŁA odbębniać swoje przez iles tam godz dziennie

Gość agnieszka corka tatusia
agnieszka corka tatusia mam pizdeczke i lubie dragi a czasem lubie nagrywac cos na tasmy jestem przebojowa dupa z ciemna cipka