Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pusieńka

plamienia między miesiączkowe

Polecane posty

od jakiegos dłuższego czasu mam dziwne plamienia, pojawiaja sie one tak mniej wiecej jak mam dni plodne poprostu jakby taki drugi okres ale troche mniej obfitszy przeczytałam gdzies ze takie plamieni amoga sie pojawic ale czy ktos z was mial tez tak prosze o odpowiedz

Gość co do anty hbs:
do lekarza się wybierz a nie pytaj po forach. Plamienia śródcykliczne zazwyczaj świadczą że sa jakieś problemy hormonalne.

wiem ze to głupie ale sie boje isc do lekarza ze mi wykarze jaiegos raka albo co chciałam poprostu to z wami skonsultowac zeby sie uspokoic i wtedy sie wybrac do tego lekarza

Podobno bardzo wiele kobiet ma takie plamienia, zazwyczaj w polowie cyklu więc nie ma się czym martwić jednak przy najblizszej wizycie u gina zapytaj o to.

Gość co do anty hbs:
Zrozum że to co u jednej jest normą nie znaczy ze jest też normą u innej kobiety. Tak na forum możemy tylko sobie gdybać.

idz koniecznie do lekarza ,moja kolezanka miala cos podobnego, i pozniej miala zabieg .W twoim przypadku nie wiadomo co to jest alepiej zasiegnac porady lekarza .My ci nie pomozemy.

Gość co do anty hbs:
"Odpowiedź eksperta Lekarz Maja Sidor Witam serdecznie, plamienia śródcykliczne mogą mieć związek z owulacją. Pojawiają się one w połowie cyklu i trwają 1-2 dni. Nie są powodem do niepokoju. Inną przyczyną plamień mogą być zaburzenia hormonalne, stany zapalne dróg rodnych, polipy szyjki macicy, nadżerka szyjki macicy. Powinna Pani w związku z tym umówić się na wizytę do ginekologa. Pozdrawiam"

jestem umowiona do gina za 2 tyg to o to zapytam, tylko jak mam isc to juz na sama mysl jestem chora strasznei sie boje tej wizyty co mi wykarze

Gość co do anty hbs:
widziałam twój drugi temat o biciu chłopaka. Myślę ze to też może wynikać z problemów z hormonami. Nieustanny PMS.