Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie oszukujmy sieiiiii

Nie oszukujmy się , 90 % facetów to brzydale albo przeciętniacy...

Polecane posty

Wszystkie piszecie na forach ze macie super przystojnych zajebistych czulych TŻ-tów ,męzów, chłopaków ,kochanków bla bla bla Tylko jakos na ulicy tego nie widac.... Siedziałam ostatnio w galerii handlowej ,czekałam na kolezanke ponad godzinę, obserwowałam ludzi... i niestety większosc panów jest mega nieatrakcyjna. - niscy ,zgarbieni kurduple, w starych szaro brunatno zielonych ciuchach , przerazone oczy , dziwnie wielkie głowy - otyli albo tzw ..dobrze zbudowani haha z wielkimi brzuchami ,dupami jak szafa , podwójne podgardla -czerwone twarze, podrazniona twarz po goleniu az widac z daleka , wredne spojrzenia , byle jakie ciuchy ,rozciągnieta kurtka i brudne buty :O Młodzi?? Wygladaja niektorzy fajnie a reszta ... bez komentarza. Obcisłe spodnie , krzywe nogi , zgarbiona sylwetka, włosy na pol czola , jeszcze brakuje im różowej torebeczki :O Przystojnych facetów, chłopakow jest niewielu... to rzadkie wyjątki... Ci panowie wyglądają fatalne [przy swoich partnerkach czy kolezankach...

Gość bo fajni faceci
nie chodza po galeriach, tylko realizuja swoje pasje

Mnie nawet gruby brzydal nie chce :(

Gość no coz.......
biedne jestescie

realizują swoje pasje hahahah a to dobre

Gość monifratr brustm
bla bla bla no i co z tego to przecież jasne, że przystojnych i pięknych jest mniejszość ale przeciętna lub brzydsza większość wciąż się rozmnaża a Ty jesteś piękna?

Dokładnie takie same wnioski mi się nasunęły po obserwacjach poczynionych wczoraj na basenie. Tylko mi przyszło do głowy to od innej strony jakby. Jak tak patrzyłam na tych ludzi, to sobie myślałam, jakie te polskie dziewczyny są głupie. W większości takie laski, szczupłe, opalone ciała, piękne włosy, makijaże, na pewno wiele z nich taki wygląd kosztuje dużo pracy nad sobą. I oczywiście facet, wymaga, facet z paszczurem nie będzie chodził. I co? I wdzięczyły się do takich jak powyżej opisujesz, z brzuchalami, u większości obowiązkowy tatuaż na pól ciała, ale mordy takie zakazane, że kijem bym tego nie dotknęła. Jeśli był jakiś szczupły chłopak, to najczęściej podlotek, naście lat. A potem to już większość paskudne spaślaki. Nie było kogo pooglądać. To oni powinni skakać koło tych dziewczyn i zabiegać o łaskawe spojrzenie, a nie tak.

Gość monifratr brustm
widocznie kobietom bardziej zależy :D

Gość a co za roznica
a co ciebie obchodza faceci innych dziewczyn? na swoim sie skup :D

Gość no coz.......
ale to wy skaczecie, staracie sie i narzekacie a my w tym czasie mozemy cieszyc sie zyciem;)

Gość Gnom przebrzydły
Za to nasze księżniczki kochane mają przeważnie: - przeciętne, zblazowane twarze, w zasadzie kilka powielanych typów urody - grube uda, krzywe (klepsydra), czy też krótkie nogi (przy dużym wzroście), ramiona szersze od bioder, brak biustu czy płaskie tyłki (u szczupłych) - brak talii, oponki ze sadełka (u tych "normalnej" budowy), cellulits już u 20-latek - rzęsy posklejane tuszem, źle zrobiony lub zbyt dużo makijażu - czerwone ręce (zima bez rękawiczek!) - brak depilacji lub strach zaglądać na dół (podrażnienia po depilacji), wąsik (czasami) - nieciekawy ubiór, większość obnasza spodnie nawet latem PS. Na pociechę dodam, ze angole twierdzą, że jesteście piękne (jak na tamtejsze standardy).

Gość opierdziale gacie bis
a ja jestem boski ty szmaty mozecie sobie tylko o mnie pomarzyc :classic_cool:🖐️

Gość opinia jakies
tam smarkuli mi lata 🖐️

Przecież takie sklepy już są, tyle że wirtualne i nie można pomacać towaru:). Sympatia.pl to nie miłosny sklepik? Taki super Komis z szyldem: Nowe i Używane. Hahahaha!

No, w galerii byłoby bardziej namacalnie i nawet można by jakieś gwarancje dawać:). W sumie, mogłabym trochę postać na półce i poprzyglądać się, jaki typ klientów by mnie oglądał:). Gorzej, gdyby ktoś chciał kupić, a ja bym za nic nie dała się z półki ściągnąć:(. Taki sklepik to jednaj duże ryzyko;). Zbyt wiele skarg by na obsługę pisano.

Powinni otworzyć dwa takie sklepiki obok siebie - męski i damski, żeby towary mogły się obserwować przez szybę:). Wtedy przy każdej dostawie nowych modeli i kolekcji byłoby przyjemne zamieszanie;).