Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertghytjy

CO ŚCIELICIE PSOM W BUDZIE BY MIAŁ CIEPŁO ?

Polecane posty

Gość ertghytjy

JA SŁOMĘ A MOŻE SĄ INNE MATERIAŁY KTÓRE SĄ CIEPŁE ?

Gość Jesli pies jest odpowiedniej
do bycia na dworze caly czas rasy, musisz mu te bude docieplic, poza tym dac jakis materac, koldra, moze styropian pod spod?

Gość yjp8934g
Moja sunia która ma już 11 lat śpi w domu

Gość ufsiudfsau[f[sadfoi
Jeżeli już musisz trzymać psiaka na dworze, to użyj steropianu pod sod i na boki, jest niedrogi a dobrze izoluje. na daszek tez możesz i koniecznie kocyk do środka, i coś lekkiego zaslaniającego wejście do budki tak żeby psiakowi nie wiało zimno w mroxne noce.

Gość ufsiudfsau[f[sadfoi
miało być POD SPÓD...

Gość ertghytjy
właśnie - tylko czym zasłonic to wejście ?

Gość Jesli pies jest odpowiedniej
sa specjalne materce do bud, widzialam kiedy ku[powalam bude mojemu psu. Z tym, ze on ma te bude na czas kiedy np jest na dworze a chce sie polozyc, albo jak ja gdzies jade, zeby mial sie gdzie schowac w razie np deszczu. Poz atym jest w domu.

Gość wiolkaaaaa
rob mu cieple zupki do jedzenia na rozgrzanie ;) piesek sobie zje

Gość ertghytjy
tak, co dzień 2 x dostaje ciepłe mięsko - od strony żywienia ma ful wypas tylko chodzi mi o ciepło, by nie wiało do budy

Gość topica
najlepiej obić styropianem i włożyć jakiś chodnik do budy - stary dywan czy wykładzinę Ale jak będzie naprawdę zimno to trzeba wziąć psa do piwnicy czy domu.

Gość biurowa panienka
jak mozna trzymac psa w budzie?:-( trzeba nie miec serca!

Gość ertghytjy
biuroa daruj sobie-to pies który sie nie nadahje do domu

Gość wiolkaaaaa
to podlacz mu farelke w budzie albo ognisko mu rozpal

Gość biurowa panienka
jesli dodatkowo twoj pies jest na łańcuchu to dla mnie nie jestestes czlowiekiem:-(

Gość biurowa panienka
taaak??a co to za pies ze sie nie nadaje do domu???mozesz zdradzic nam??????????????????:-(

Gość żabażaba
Mój Azor ma budę ocieploną styropianem (boki i spód) i na zimę daję mu słomę. Kocyków się nie daje, bo zatrzymują wilgoć i reumatyzm gotowy...Dodam tylko, że mój pies ma 17 lat i NIGDY jeszcze nie był chory.:) Staruszek stracił słuch ale poza tym trzyma się rewelacyjnie (to opinia weterynarza). No, i kocham go :D

pies nie moze byc pasozytem, musi zarobic na swoja miche pilnujac w domu, a nie lezec przy kominku i grzac futro

pytalam weterynarza co do budy koniecznie sloma a na slome koc lub coś podobnego.Mój pies ma welne a wejscie zasloniete pleksa na zawiasach (oczywiście u gory,zaczepione)moze byc tez wykladzina Pamietaj ze to niemoze byc siano bo zatrzymuje wilgoc,gnnij

Gość ertghytjy
BIUROWA PANIENKO - SPIEPRZAJ W PODSKOKACH Z TEGO POSTA . ZABA ZABA - JAK CZĘSTO ZMIENIASZ SŁOMĘ ? - JA CO TYDZIEŃ NIE WIEM CZY SIANO NIE BYŁO BY LEPSZE?

Gość ertghytjy
RUBINOWA - DZIĘKI ZA RZECZOWE RADY. A DUZO TEJ SŁOMY DAJESZ ? A WYKŁADZINA TO DYWANOWA CZY ZWYKŁA ?

Gość żabażaba
By Azorowi nie wiało ma zrobione, coś na kształt progu, z deski. Wchodząc do budy przekracza go...I nie jest na łańcuchu. Ma kojec, zwykle otwarty, chyba, że przychodzą goście...:D

siano sie nie nadaje, tylko sloma jak juz, tak jak dla bydla, trzeba co chwilke wymieniac, bo zasraja, ale pies to chyba nie wali w budzie, wiec nie trzeba tak czesto.

Gość dziadek umarl dawno temu
jak widze jakie tu niektorzy maja rozeznanie to az zal :O koc zaraz robi sie mokry od siersci psa a cieple zupki :O pies nie moze jadac cieplych posilkow jak czlowiek

Gość ja proponuje tak...
pies ma po to futro zeby go w zimie grzalo. bude ociepl styropianem, do srodka daj jakis materac ewentualnie od srodka obij jakims cieplym materialem, np. starym welnianym plaszczem. poloz mu tez cos cieplego typu welna lub polar. wystarczy. w otwor wejsciowy zawies na gwozdziach kocyk i tyle.

Gość biurowa panienka
czemu mam spieprzac?????? zal mi tych psow co trafiaja do takich ludzi ktorzy wywalaja psa do buty z łancuchem:-( autorko to jaka to rasa coooooooooooo???ze sei nie nadaje do domu???

Gość pani Alicja
ja pierwszym razem dalam dwie kołdry :O porwał je i nie dość że w pierzu łaził to marzł :( daję słomę i kocyki, sam mości sobie jak chce. :) buda oczywiście ocieplona trzecia zima przed nami w domku :)

Gość biurowa panienka
ja piernicze czy wyscie powariowali??jak mozna trzymac psa w budzie na lancuchu ????????????????????????sami się przywiążcie do lancucha sadysciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii