Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjhjhjjhjj

Jak rozpoznać dziewice na ulicy ?

Polecane posty

Gość jjjhjhjjhjj

Czy to prawda ,ze dziewica w wieku 20lat+ ubiera sie na czarno lub brązowo lub zielono, nie wyroznia sie z tlumu ,czesto nosi okulary, ma napuszone włosy albo przylizane ,wyglada jak grzeczna dziewczynka? jak rozpoznac dziewice? Bo z puszczalskimi nie mam problemu

Gość przemyka się prawie niewidzial
na opłotkami, bo wstydzi się swojego dziwictwa

Gość chwila prawdy,
Jak ma nietkniętą błonę dziewiczą to na mur beton dziewica. Tak się rozpoznaje dziewice :))

Gość jjjhjhjjhjj
ostatnio widzialem dziewczyne w autobusie. Miala na sobie ciemną kurtke ,cos w stylu marynarki ,okulary na oczach , buty jakies takie nijakie, jeansy, ,wlosy spięte do tylu ,w ogole sie nie wyrozniala. Widac bylo ze dziewica, czulem to ,ale niestety pewnosci nie mam. Jak sie ubierają dziewice ,jak sie zachowują ? bo prawiczka umiem rozpoznac

Gość no tak.............
swoj swojego pozna

Gość Ave Cesar
Musisz jej włożyć rękę w majtki. Jak wymacasz hymen to prawdopodobnie (choć nie mozna mieć pewności) będzie to dziewica.

Gość mjajas3366
odrazu było napisac ze chodzi w czarnym habicie. a wiec tak,,lubie mini .lubie szorty .zazwyczaj ubieram sie sexownie.

Gość jjjhjhjjhjj
czyli mozliwe ,ze te skromne ubrane ciche przerażone dziewczyny mogą byc puszczalskie a ich wygląd i zachowanie to maska ??

Gość mjajas3366
i zapewniam cie ze wyróznia sie wyjatkowo:)

Gość gjgjgjf54
te nie pozorne i ciche najwiecej dają.

Gość jjjhjhjjhjj
bo prawiczka łatwo rozpoznac ja sie ubieram w jeansy z C&A , buty brazowe z CCC albo Deichmanna i jakis sweter albo bluza i kurtka ciemnozielona. Podobno widac po mnie ,ze jestem prawiczkiem. Tak mi kolezanki na uczelni powiedzialy.

Gość gjgjgjf54
bo prawiczka łatwo rozpoznac ja sie ubieram w jeansy z C&A , buty brazowe z CCC albo Deichmanna i jakis sweter albo bluza i kurtka ciemnozielona. Podobno widac po mnie ,ze jestem prawiczkiem. Tak mi kolezanki na uczelni powiedzialy bzdura

No tak najlatwiej poznac czlowieka po tym jak sie ubiera .... zenada ... to ze kogos nie stac na markowe ciuchy to nie znaczy ze jest gorszy od calej reszty badz jest prawiczkiem/dziewica... to kwestia mentalna...

Gość jjjhjhjjhjj
zadna bzdura jakbys mnie zobaczyla to bys powiedziala odrazu OOOO prawiczek , albo ... ten koles na pewno nie ma powodzenia. Wygladam jak ofiara losu , widac to zwlaszcza po twarzy i zachowaniu.

Gość Motylki w Brzuchu (}i{)
Ciche wody... ;) Niech Was pozory nie mylą. Ja lubię się ubierać kobieco, seksownie, kolorowo i noszę rozpuszczone włosy. Zdecydowanie wyróżniam się z tłumu. Po czym poznać? Może po tym, że jesteśmy mniej swobodne w towarzystwie mężczyzn?

No tak najlatwiej poznac czlowieka po tym jak sie ubiera .... zenada ... to ze kogos nie stac na markowe ciuchy to nie znaczy ze jest gorszy od calej reszty badz jest prawiczkiem/dziewica... to kwestia mentalna...

Gość nie zgadniesz po ubiorze
znałam laski z kólka koscielnego : długie spódniczki , sweterek szarobury , minka w ciup , a później sie okazywało ze dawały na lewo i prawo.Szybciej okreslisz która sie puszcza po ubiorze.

Nie rozpoznasz dziewicy na pierwszy rzut oka. Chyba że ma napisane na czole: jestem dziewicą. Widząc mnie na ulicy pomyślał byś raczej elegancka, pewna siebie i trudna do zdobycia. Tak określali mnie mężczyźni. Nie obnosiłam się ze swoim dziewictwem ale też się go nie wstydziłam. Czasami można popełnić błąd widząc typową disco laskę w plastiku, która może okazać się dziewicą.

Gość jkiuy666
zadna bzdura jakbys mnie zobaczyla to bys powiedziala odrazu OOOO prawiczek , albo ... ten koles na pewno nie ma powodzenia. Wygladam jak ofiara losu , widac to zwlaszcza po twarzy i zachowaniu chciałes powiedziec wygladam jak gej i robie z siebie ofiare losu

Gość gość
Po niektórych widac

Gość gość
Gówno prawda że po wyglądzie. Jak spotkałem swoją ex to byłem na 90% pewny że jest 22letnia dziewicą. CO się okazało!? W wieku 16 lat miała faceta z którym się bzykała, obciągała mu itp, on jej strzelał minetę, tak z ciekawości, twierdziła że seksu nie było(jasne xD). Potem w wieku 18 miała drugiego, jakieś 4 miesiące, jebała sie z nim równo, jak twierdziła chciałą spróbować bez gumy i jebała się bez gumy na tabletkach. Potem poznała jakiegoś innego typa, przez 3 miesiące się z nim jebałą, potem poznała mnie i ze mną sie jebała od 5 randki. Mnie zdradziłą, teraz kurwi się z innym. Jak byś ją zobaczył to grzeczna dzeiwczynka która nie wiem jak się postępuje z facetami bo się wstydzia prywatnie obciąga od 5 randki, jak tylko się dobierze to nie wyjmuje z ryja... W międzyczasie jeszcze pewnie kogoś miała bo były różnie dziwne historie, na imprezie podobno się z kimś póściła bo znajomy opowiadał że ją zna. No takie historie...

Gość gość
Ja miałam wczesniej wielu chłopaków, ale dopiero 20 lat jak straciłam dziewictwo;) i mój obecny facet nie mógł uwierzyć, ze jest moim pierwszym.. ;) pozory mylą :D

Gość gość
smoczek w buzi, siedzi w wózeczku, wózeczek pcha starsza osoba. Nie potrafi jeszcze poprawnie mówić i chodzić.

Gość gość
Ty debiluuu! Nie ma dziewic po 20 roku życia! Prawiczki to tak jest ich pełno ale dziewic nie ma. Nawet największy pasztet miał w sobie choć raz k****a. Ilu to mężczyzn po pijaku robi jakieś głupoty?