Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biker21

Czy mówią wam coś słowa ZX-14, GSXR, R1, Hayabusa.

Polecane posty

Gość biker21

Drodzy forumowicze postanowiłem zrobić małe rozpoznanie w pewnym temacie potem napisze jaki w związku z czym mam pytanie. Z czym kojarzycie następujące słowa. ZX-14 GSXR Hayabusa R1 Tylko spróbujcie odpowiedzieć nie szukając w wikipedii, google itp.

Gość mireczkaa
motocykle. R1Yamaha :)

motor i to zaje.bisty:) ale mnie nie stac na taki poki co... a czemuż to pytasz?

Hajka to moja wreszcie spełniona miłość :P A gixera 1000 kojarzę z osobistym rekordem prędkości:)

Gość mi się kojarzą...
Z flakami na asfalcie. :classic_cool:

Gość asdfsafsf
To motory, hayabusa mnie głównie naprowadziła.

Gość biker21
temat założyłem po to aby sprawdzić jakie marki i modele motocykli klasy superbike/speedbike są rozpoznawalne przez ludzi którzy nie interesują się motocyklami. Tak sądziłem że Hayabusa i R1 to motocykle które są rozpoznawalne Hayabusa jak stoi przed np supermarketem lub jedzie każdy zwróci uwagę i rozpozna żę to jedzie najszybszy motocykl świata. Jest jak Porsche 911 które od dawnych lat jest robiona stylistycznie na jedno kopyto po prostu nie zmienia designu. R1 też jest motocyklem który kojarzy się z z najlepszym superbikiem ale jak jedzie raczej nie jest rozpoznawalna tak jak Hayka przez osoby nie interesujące się tematem motocykli. Co do Kawasaki to przydomek Ninja mają wszystkie modele ZX, ale model ZX-14 mimo żę jest konkurentem Hayabusy nie jest przez ludzi rozpoznawalny.