Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CoCoCheri

KIEDY POJAWIAJA SIE PIERWSZE OBJAWY OD ZAJSCIA W CIAZE????

Polecane posty

PROSZE NAPISZCIE MI OD KTOREGO TYGODNIA POJAWIAJA SIE OBJAWY CIAZY I JAKIE SA BARDZO WCZESNE OBJAWY CIAZY?? OPISUJCIE KAZDA SWOJE,BO JESTEM BARDZO CIEKAWA. :) DZIEKI :*

Tydzien po zaplodnieniu krwawienie implantacyjne,potem bol lewego jajnika jak przed okresem a nastepnie powiekszone i bolace piersi,ale to byl inny bol niz przed @ taki ciagnacy nie wiem jak to opisac piersi byly takie jakies ciezkie,u mnie to tyle z objawow.

JA WLASNIE MAM TAKIE DZIWNE POBOLEWANIE JAJNIKA NIEKIEDY I WRAZENIE TAKICH PELNYCH I CIEZSZYCH PIERSI,ALE NIE WIDZE ZEBY JAKOS SPECJALNIE SIE POWIEKSZYLY. :) I TAK WLASNIE SIE ZASTANAWIAM CZY TO CIAZA...

Na piersich mialam takie zylki niebieskie bardzo widoczne a czytalam twoj poprzedni topik i powiem ci ze ja zaszlam w ciaze w 25 dniu cyklu przy 30 dniowych tak ze wszystko jest mozliwe.

tak jestem :) a gdzie mieszkasz dokladnie?? dlugo juz?? odezwij sie na maila kejti20@op.pl

nic nie dostalam :/ to napisz na e.karmelkowa@gmail.com ,bo na onet czasem nie dochodzi. :/

sennosc oj tak w tej ciazy gdy jeszcze nawet o niej nie wiedzialam,nie znosilam zapachu nawet porannej kawy ktora uwielbiam zawsze pic i tak z 3 msce.....szybko robie sie zmeczona placzliwa ale takie 1-sze to sennosc brak @ :D duze ciezkie piersi i pobolewanie w dole brzucha podobne jak na @

Gość ghgjh
a ja czułam takie jakby rwanie w okolicy jajników jakbym tam mięśnie miała ponaciągane - takie dziwne uczucie, a takie typowe objawy jak wymioty, senność, rozkojarzenie pojawiły się u mnie w 6tc

u mnie na początku, tak z tydzień, półtora przed okresem ból piersi, ogólnie taki mocny, ze nie mogłam spać na brzuchu. Dopiero potem takie pobolewanie jak na okres w dole brzucha. A jak okresu brak, potem teścik i był pozytyw :)

Gość BonitaLolita83
A ja nie mialam zadnych objawow. Poszlam dopiero po poltora miesiaca do lekarza,a tu niespodzianka....... Gin do mnie jest pani w ciazy :D

Gość BonitaLolita83
Ktoras z pan miala podobnie jak ja??

Gość mohittto
:)