Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podziekowal

tutaj dziekujemy PO za cene PB 98 5,60 zl

Polecane posty

Gość podziekowal

za PISu 3,86zl

Gość pedro pedro
ja tankuje pb95

lepiej żeby pis obiecał, że da wszystko a i tak nic nie daje. po chociaż drogi nam robi. cały zachód nas chwali, tylko my zawsze narzekamy, najlepiej za darmo wszystko no pewnie. podziękujcie tym starym babom że maja za darmo bilety i wszędzie ulgi gdyby nie to to kasa by była albo za rozróbę pod krzyżem ile to kosztowalo, zamknęłabym te stare mohery

Gość gtfdgshgs
poprzesiadajcie się na rowery jak macie problem, zdrowiej dla was i środowiska :)

Gość ale ci dobrze!!!!!!!!!
Ja też dziękuję-za cene benzyny,leków dlw dziecka z 20 zł na 53 zł (musi brać bo ma astmę),Za to że powoli się nie chce żyć ,bo wypłaty starcza na opłaty mediów a zaczyna sie oszczędzać na jedzeniu,za to że moja mama ma taką głodową emeryturę że jakby nie dzieci to by zmarła z głodu.Za to że moje dzieci o nowych ciuchach nia maja co marzyć.Za to że coraz więcej osób wpaduje w depresję! Dziekuję Ci TUSKU!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziekuję również tym co głosowali na Niego i życzę aby ich poziom życia zrównał się z naszym!!!!!

Gość wyjatkowo mam za co dziękować
a ja podziękuję za dodatkowe 100 zł które dostanę do siadczenia pielegnacyjnego...niby nic a jednak coś :) dziekuję

Gość wyjatkowo mam za co dziękować
świadczenia*

Gość wawcia powraca1500
lepiej żeby pis obiecał, że da wszystko a i tak nic nie daje. po chociaż drogi nam robi. cały zachód nas chwali, tylko my zawsze narzekamy, najlepiej za darmo wszystko no pewnie. podziękujcie tym starym babom że maja za darmo bilety i wszędzie ulgi gdyby nie to to kasa by była albo za rozróbę pod krzyżem ile to kosztowalo, zamknęłabym te stare mohery o ile sie nie myle to rozrobe pod krzyzem robily tak zwane elyty z facebooka a moze zle cos zapamietalem?

Gość jakie elyty z facebooka
większość moherów nie potrafi internetu włączyć

Gdyby rządziło PiS to finanse państwa by się załamały, trzeba by podnieść akcyzę na paliwo i dzisiaj litr benzyny kosztował by około 8 złotych.

Gość wawcia powraca1500
master buahahah ty to sie zajmij lepiej siedzeniem w strozowce a nie pieprzeniem ze za pisu waha by byla po 8 zeta za pisu to waha byla po 4 ale tego pewnie nie pamietasz bo niby jak :D skoro nie masz samochodu cieciu ubogi

Gość kjhgfdjjj
dokładnie, oni to sie nadają ewentualnie do rozpętywania konfiktów a nie do rzadzenia w trudnych czasach.....

Gość kjhgfdjjj
pisałam o moherkach rzecz jasna

Gość wawcia powraca1500
gdyby rzad pozowlil na to, zeby krzyz stal na swoim miejscu to mohery nie musialyby walczyc

Gość wawcia powraca1500
wpadne w takim razie pozniej jak juz podszywacz sobie pojdzie :)

Gość wawcia powraca1500
nikt nie walczyl 30 osob to nie jest walka po prostu za duzo tv sie naogladales spedalona cioto :)

trzeba bylo dalej glosowac na tuska :P tylko kurwy, szmaty i polmozgi pierdolone glosuja na po.. i zdania nie zmienie nigdy bo nie rozumiem jak mozna na wlasne zyczenie wpierdolic siebie i spoleczenstwo w takie lajno?? master i vampire blood - inaczej zaspiewacie tumany niedoksztalcone jak wam przyjdzie zapierdalac w biedronce do 67roku zycia i wpierdalaj rzygowiny z ulicy bo nie bedziecie mieli co zrec tumany pierdolone :D i kiedy za swa klitke bedziecie co roku odprowadzac 1%podatku buahaha bo jak nie to wyladujecie w tych kartonach na ktorych siedzicie, pod mostem i posluza wam jako kryjowki przed deszczem i mrozem :D