Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogacz_rogacz!

Gardze ludzmi którzy zarabiają 1200zł !!

Polecane posty

Gość Bogacz_rogacz!

sam zarabiam 1500 i nie wiem jak można sie poniżać za 1200 dla mnie ci ludzie nie mają honoru kto sie ze mną zgadza ?

Gość prawie sie zgadzam
a ja zarabiam wiecej niz ty i co? tez toba gardze 😴

uuu 300zł więcej to juz możesz zaszaleć nie to Ci żebracy! Grat!:) to ja juz w ogóle chyba powinnam się zabić skoro nie mam żadnej pracy.. No nie?

Gość Bogacz_rogacz!
nie rozumiem jak można sie tak ośmieszać za 1200zł dla mnie to by była hańba...

Gość sratatatatta
a rodzice ci dzisiaj jajko niespodzianke kupili?

Gość Bogacz_rogacz!
jestem dorosły i pracuje, a wy pewnie sie ośmieszacie za 1200zł żal mi takich ludzi, ale co zrobić zgadzacie sie ze mną?

Twoja żona zarabia więcej skoro jesteś 'rogacz'. Ech odp na takie prowokacje... Głupia Ty!! No ale nie moge się oprzeć:(

Gość Bogacz_rogacz!
nie mam żony jestem samotny w sumie to szukam żony, ale mysle, że na takie zarobki jak moje nie będe miał problemów z jej znalezieniem, co innego ci co mają 1200zł oni to mają zapewnione życie w samotności...

No tak 1500zł to kupa kasy Istne szaleństwo BOgacz z Ciebie:P 300zł nie robi róznicy Twoje zachownie jest zalosne

Gość Bogacz_rogacz!
a co już poleciałas na kaske i chcesz zostać moją żoną ? o nie musisz też coś dać od siebie. Co do chwalenia nie chwale sie choć mam czym jestem skromny tylko szkoda mi tych co 1200 mają :(

pisz do kogo rozmawiasz... Jesteś żalosny... Idź na dziwki skoro nie masz żony z tymi 1500zł i nie psuj nerwów...

Gość lepsze
1200 niz pusta glowa

Gość amelusia :)
a ja wole takiego z 1200 ale normalnego jak takiego jak ty a masz 1500zl co ty czlowieku soba reprezentujesz? 300zlotymi sie chwalisz? co innego gdybys mial 5tys ale 1500 a gardzisz czlowiekiem z 1200 zal....

Gość Bogacz_rogacz!
widze już odzywają sie zazdrośnicy, którzy mi zazdroszczą i wyzywają, typowe zazdrosne polaczki, ale nie ma sie co dziwić, że mi zazdroscicie.

Gość A ja gardze ludzmi
ktorzy zarabiają 2489,99 !

"widze już odzywają sie zazdrośnicy, którzy mi zazdroszczą i wyzywają, typowe zazdrosne polaczki, ale nie ma sie co dziwić, że mi zazdroscicie." Zazdrośni zazdrośnicy, którzy zazdrośnie zazdroszczą... Zajebiście to powiedziałeś...

Gość Bogacz_rogacz!
widze, że nie ma co z wami dyskutować przemawia przez was jad zazdorśnicy. żegnam.

BOZE CZLOWIKU MOJ MAZ ZARABIA 2000 I CO TY NA TO POWIESZ? ZE NIBY KOBIETA POLECI NA TWOJ 1500ZL? LUDZIE PRZECIEZ TO JAKIES DZIECKO JESZCZE PISZE PEWNIE MA 18 LAT DOSTAL PIERWSZA PRACE I MYSLI ZE JEST NAJBOGATSZY:) ALBO POPROST TO PROWO I TYLE :)