Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AryStoKratkaA

Pytanie dziewczyny będącej pierwszy raz w związku:)

Polecane posty

Gość do autorkiii
Dziewczyno masz 19 lat a zachowujesz sie jak 14stka. Oczywiście, że przystopuj, dopiero się poznaliście. Żadnych macanek, żadnego seksu. I pamiętaj, że nie istnieje coś takiego jak dowód miłości w postaci seksu. Jak kocha, to poczeka. Nie śpiesz się, gdyż jemu może tylko na tym zależeć. Oby Cię nie skrzywidził dziewczyno...

Gość alalalalong
pewnie, że stopować. Ja rozumiem, że to ekscytujące, ale trzeba myśleć głową a nie innymi częściami ciała.

Gość selin dijon
Wow, dziewczyno, stop! Boisz się, że poczuł się odtrącony? I dobrze, każda normalna laska tak by właśnie postąpiła - niech poczeka, poniecierpiliwi się i zobaczymy jak się będzie zachowywał. Normalny facet będzie starał się kobietę zdobyć. Facet, który będzie chciał Cię wyłącznie bzyknąć, właśnie obrazi się i będzie udawał odtrąconego a potem jak już się zgodzisz żeby biedaczek się nie obrażał, to juz masz przerąbane. Owinie sobie Ciebie wokół palca i będzie Tobą rządził na wszystkie sposoby, szybko mu się to znudzi i pójdzie do innej a Ty zostaniesz ze złamanym sercem. Absolutnie nie studzę tutaj Twojego zapału - poznajcie się, zakochajcie się, ale Ty absolutnie nie masz pojęcia o tym jak faceci wykorzystują takie dziewczęta. Ja też taka byłam i też przerabialam temat "och, poczuł się odtrącony" i wyszło jak wyzej - zostałam sama ze złamanym sercem. I wiem, że nie tylko ja tak miałam, więc posłuchaj osób, które tutaj piszą.

jeżeli nei chcesz sexu jeszcze to nei idź do neigop bo jemu tylko na tym zależy!!!!!!!! a jeśli nie wierzysz to idź się przekonaj! 2 razy się spotkaliście i juz Ci pisze "kopchana, kochanie, myszlko" typowy lowelas i podrywacz;)

Gość AryStoKratkaA
Dziewczyny wiem że zachowuje się jak gówniara ale ja poprostu przeżywam pierwszy raz to co inne dziewczyny mają za sobą! Nie bedzie żadnego seksu!!!!hej spokojnie ja dopiero pierwszy raz sie całowałam i jestem tym podekscytowana. Nie chce żeby on posunął to dalej. Nie dam się. P.s napisałam mu że nie spotkamy się sam na sam u niego. NIE ODPISUJE OD WCZORAJ!!!! Coraz bardziej się denerwuje

Gość AryStoKratkaA
Słuchajcie odpisał mi!!! 'no jak tam wolisz. Dawaj wieczorem do parku. O ktorej bedziesz?' widzicie? Myślę że nie chodzi mu tylko o seks... ^^jestem megazakochana!!! I on też:-)

Gość fascynujące
zaiste:classic_cool: zapewne chłopina zamówił już laskę z agencji, coby mieć zajęcie pod nieobecność kolegi :classic_cool: a do parku pójdzie się przewietrzyć po wszystkim :classic_cool:

Gość AryStoKratkaA
Heh Ci zazdrośnicy... Też kiedyś taka byłam zanim nie zaznałam miłosnego upojenia...:-) też wam tego życzę:-) Kacper stał się troche smutny od kiedy napisałam mu że nie zobaczymy się sam na sam u niego. Ale to chyba zrozumiałe prawda? Jest dużo starszy więc ma inne potrzeby niż początkująca jeszcze nastolatka:-P jednak po jego reakcji widać że mnie do niczego nie zmusza i rozumie:-) jest chyba bardzo dojrzały:-) P.S. obiecał mi szafę z lustrem na zamówienie, zrobiona specjalnie dla mnie!!! Ten Oryginalny prezent dostanę na pierwszą miesiecznice związku:-) dziś mija 2tyg i 4 dni:-)

'no jak tam wolisz. Dawaj wieczorem do parku. O ktorej bedziesz?' i już nie pisze kochanie myszko skarbie:P

Gość AryStoKratkaA
setunia pisałam przecież że to chyba zrozumiałe w tej sytuacji że posmutniał... Widać że nie chodzi tu tylko o seks, napisał mi przecież o tej szafie!!! Kto daje szafę dziewczynie która chce tylko przelecieć?

Gość AryStoKratkaA
setunia o co ci chodzi?? Coś zlego jest w szczęściu i miłości? Byłaś kiedys w związku? Wiec chyba wiesz jak to jest :-P

posmutniał bo myślał ze se zanurzy:) w dodatku w taki ziąb umawia sie w paru:0 ale ma gest jak gimnazjalista:)

Gość ciekawska-zoska
naprawdę czasem trudno uwierzyć,że istnieją tacy durni ludzie....

CZy on naprawdę chce Ci dać.....szafę? :O a tak w ogóle to naprawdę widać, że to prowokacja:)

Gość AryStoKratkaA
Setunia jaki 'ziąb'? Hehe u nas słonko świeci:-) aggie tak chce mi dać szafę bo on pracuje w jakiejś fabryce/wytwórni (czy cos takiego) mebli :-)

jeśli to nie prowo to dziewczyno naprawdę podejdź do tego rozważnie

Gość AryStoKratkaA
Prowokacja? Czemu? Bo nie jestem ładna a znalazłam fajnego faceta? No cóż, zaskocze was. Takie rzeczy się zdarzają, teraz to wiem:-) zresztą nie wiem po co miałabym to wymyślać. Po co miałabym to robić? To nie wyczarowałoby mi chłopaka. Zawsze na forum użalałam się że jestem sama. Teraz moge pochwalić się super związkiem:-)

Gość AryStoKratkaA
Wiecie co...tak sobie pomyślałam... Bardzo mnie straszycie że on chce tylko seksu itp może powiem mu (tak go wkrece) że chce czekać do ślubu hihi co o tym myślicie?:-D

nie nie...ja tam nie wiem jak wyglądasz, ale tymbardziej nie dlatego prowokacja. Prowokacja jedynie, bo przesadnie łatwowierna jesteś....właśnie jakbyśchciała sprowokować do tego typu odpowiedzi;) Rozumiesz? A żeby nazwać swoja znajomość związkiem to musi upłynąć trochę więcej czasu i nie wystarczy cium cium i spacer w parku, wierz mi:) Poza tym hmmm "dawaj do parku" ;) no gentelman z niego prawdziwy :D

Gość AryStoKratkaA
Może to i racja że jestem łatwowierna... Poprostu pierwszy raz facet zwrócił na mnie uwagę... I to jaki... Może nie jest dżentelmanem ale jest bardzo przystojny, widzę jak inne dziewczyny na niego patrzą:-) gdyby chciał tylko seksu bez problemu znalazłby sobie łatwa ładna dziewczyne. Dlatego ufam że to zakochanie

Poprostu pierwszy raz facet zwrócił na mnie uwagę... I to jaki... no właśnie jaki? ma coś oprócz tego super zajebistego wyglądu że aż tu sobie wszyscy adonisa wyobrażają?:)

Gość Kooorwa
Zamiast się z niej nabijać wy doświadczeni życiowo przegrańcy to byście lepiej pomogli dobrą radą. A jeśli tego nie potraficie to nie odzywajcie się wcale. Widać że dziewczyna ma dobre serce ale głupiutkie naiwne zbyt ufne. Nie zaznała tego co wy już macie za sobą-zawodów miłosnych, bądź ostrożna i nie pozwalaj mu na zbyt wiele bo stracisz wartość w jego oczach a on będzie bezwartościwy

przecież doradziłam, żeby si ę nie godziłą na takie spotkanie u neigo:)

A kto się nabija? ja radzę żeby miała w tym wszystkim umiar i rozsądek. Przegrańcy życiowi? 💤 dałabyś spokój to juz jest nudne :O

Setunia jaki 'ziąb'? Hehe u nas słonko świeci ale za parę godzin już będzie po słoneczku! i będzie dużo chłodniej w nocy pewnei przymrozek nei dlatego prowokacja , że go znalazłaś i z nim się spotykasz a dlatego, że taka naiwna jesteś i piszesz jak mega naiwniaczka jakbyć dosłownie rżnęła głupa

Może nie jest dżentelmanem ale jest bardzo przystojny, widzę jak inne dziewczyny na niego patrzą jak tylko na jego wyglądzie Ci zależy to moja rada daj mu dziś dupy:)

Gość AryStoKratkaA
Koorwa jest tak jak mówisz. Nigdy nie przejechałam się na facecie bo nigdy go nie miałam. Zero doświadczeń w kontaktach z płcią przeciwną. Aggie on oprócz wyglądu ma fajny charakter. Jest czuły, mily, ma poczucie humoru. Nikt nigdy nie rozbawiał mnie tak jak on:-D